Arama sonuçlarınız

1. 3n3s

KPSS / ALES ?????

Merhabalar, Günümüzde kpss, köpekbalığı dolu bir havuzda yüzmeye benzemeye başladı. İki sınava da girmiş, tecrübeli ağabeylerimiz, ablalarımız beni aydınlatırsa sevinirim. Bir öğretmen adayı olarak soruyorum: "ales" sınavına girip yüksek lisans yapımak mı, "kpss" sınavına girip devlet...
  2. 3n3s

20 ile 30 bin ₺ arası nakitiniz olsa?

20 ile 30 bin ₺ arasında nakit paranız olsa, yatırım olarak ne yapardınız?
  3. 3n3s

Amerika'da İngilizce Dili Eğitimi

Merhabalar, şu anda üniversite öğrencisiyim ve üçüncü yılım. Mezun olduktan sonra Amerika'da İngilizce dili eğitimi almak istiyorum. Almak istediğim eğitim tamamen kendi isteğim doğrultusunda olacak ve bir sınava ya da okula hazırlık yapmayacağım. Fakat bu eğitimin bana ne kadar katkı katacağı...
  4. 3n3s

Sizce, Hayat Tecrübesi Nedir?

Soru açık, buyrun.
  5. 3n3s

Çaylarrrr

Selam abiler, bergamotlu çay olarak bildiğimiz "earl grey" zımbırtısı gibi farklı aromalara sahip çay önerebilir misiniz ?:cherry:
  6. 3n3s

Çadır Kurmak İstiyorum...

Merhaba millet, içinde gezgin ruhu taşıyan kardeşlerinizden birisiyim. Kafama esti ve sağa sola kaçasım geldi. Fakat bu konuda pek de tecrübem olduğunu söyleyemem. Malum bir seyahat yapmanın olmazsa olmazı plandır. Benim planımdaki en büyük soru işaretiyse "barınma" konusu. Yeme içme konusunu...
  7. 3n3s

Sinek Kaydı

Merhaba MT ailesi, Malum biz erkeklerin bakım konusunda yapabilecekleri oldukça sınırlı. Kadınlar için binbir çeşit alternatif varken bizler saç&sakal veya kıyafetle bakım&imaj konusunu yıllardır idare etmeye çalışırız. Tabii kimilerimiz bunu bir lütuf olarak da görebilir :mrgreen: Gel gelelim...
  8. 3n3s

Kıbrıs'da Üniversite Okumak

Merhaba MT Ailesi.Şu günlerde girdiğim üniversite sınavları sonucu KKTC'de Yakın Doğu Üniversitesi'nde Türkçe Öğretmenliği bölümü okumak istiyorum. İnternette araştırdığım bazı bilgiler sonucu aklım son derece karışmış durumda. Kimileri gelme çok kötü bir yer derken kimileri çok güzel diye...
  9. 3n3s

Samsung s3 Mini Mesaj İletim Raporu

Merhaba arkadaşlar. Samsung s3 mini telefona sahibim, telefonumdan mesaj attım, bir kaç saat sonra bir iletim raporu geldi. Şöyle yazıyordu ; "Mesaj İletim Raporu Sona Erdi" Bu ne demek şimdi ? Daha önce mesajlaşırken böyle bir rapor almıyordum. İnternette araştırdım fakat engellemiş olabilir...
  10. 3n3s

Bu kaskın ismini cismini bilen arkadaşlar

https://www.facebook.com/photo.php?v=640768932681728
  11. 3n3s

Gerçek Motorcular

İşte esas motorcular... ve bizim motosiklet terörümüz :bounce:
  12. 3n3s

Ne yapacağını bilmeyen,şaşkın üniversite adayı içerir

Merhaba arkadaşlar,abiler,ablalar,ben bu sene meslek lisesinde son sınıf okuyan bir vatandaşım.Herkes malum üniverste heycanı içerisinde fakat ben bu sene benim için çok yoğun ve yorucu olacağını düşündüğümden dolayı ( staj,yazılılar dersler üniversiteye hazırlık falan ) bu sene sadece deneme...
  13. 3n3s

Paramı Biriktirdim Ekipmanlarımı Düzüyorum :)

Merhaba MT ailesi. Bugün bütün yıl boyunca stajdan biriktirdiğim paranın tamamıyla ekipman düzmeye karar verdim.Ailemin " Tamam istediğin o motoru alacağız " demesiyle hemen araştırmalara koyuldum. Tabi daha motor almadan ekipmanları almak ne kadar akıllıca bilmiyorum :mrgreen: fakat bu konuda...
  14. 3n3s

100 cc motor muayne gerektiriyor mu ?

Merhaba rkadaşlar herkese kolay gelsin daha demin arkadaşım ile konuşurken benim motorun muaynesini yaptıralım dedim oda bana 100 cc motorlar muayne gerektirmiyor ki dedi ( kendisi de ehliyeti ve motoru olan birisi ) bende tam tersi bütün motorlu araçların muaynesi olması gerektiğini biliyorum ...
  15. 3n3s

Muayne kağıdı olmadan..

Merhaba arkadaşlar 100 cc lik bir motoru muayne kağıdı olmadan hurdaya ayırabiliyor muyuz ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ---------- ~ Güncel ~
  16. 3n3s

Babamın Motosiklet Nefreti

Merhaba arkadaşlar belki birçoğumuzun başından geçen,alıştığımız olaydır ailenin motosiklete karşı çıkması.Aman evladım motor şeytan işi tehlikeli işte yok ölürsün falanlar filanlar...( Ben burada kendi hikayemi anlatacağım değer verip okuyan arkadaşlara teşekkürler şimdiden ) İlk önce olaya...
  17. 3n3s

Yok Artık !

Gerçekten de başlıkta belirttiğim gibi... https://www.youtube.com/watch?v=sM5bP07ntLo
  18. 3n3s

Motosikletlerdeki ÖTV kaldırılsın! [İmza Kampanyası]

açılan pencerede sağ kısımda ... +1 imzanın zararı olmaz.. https://www.change.org/tr/kampanyalar/t-c-maliye-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-motosikletlerdeki-%C3%B6tv-kald%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n
  19. 3n3s

Antalya'da Satılık Arsa

550 metre kare Ticari Arsa,ana yol ile tali yolun birleştiği köşededir.Bir yandan ana yol geçerken,diğer yanından tali yol geçmek üzere önünden 2 yol geçmektedir. Antalya Döşemealtı mevkiinde... İletişim : 0535 643 83 48
  20. 3n3s

Arsa ve emlak işlerinden anlayan arkadaşlar bir bakar mısınız ?

Selamın aleyküm herkese bizim satmak istediğimiz bir arsamız var malum değerinden daha az bir fiyata satmak istemiyoruz yani kaba bir tabirle kazıklanmak istemiyoruz. Arsa, 550 metre kare ticari arsadır kenarından yol geçmektedir ( arsa ana yol ile tali yolun birleştiği yerde köşededir )...

Yeni mesajlar