Çadır Kurmak İstiyorum...

Merhaba millet, içinde gezgin ruhu taşıyan kardeşlerinizden birisiyim. Kafama esti ve sağa sola kaçasım geldi. Fakat bu konuda pek de tecrübem olduğunu söyleyemem. Malum bir seyahat yapmanın olmazsa olmazı plandır. Benim planımdaki en büyük soru işaretiyse "barınma" konusu. Yeme içme konusunu Bear Grylls abimiz gibi halledebileceğimi düşünüyorum. :cherry: Barınma konusuna gelecek olursak, elbette bir balayı yapmıyorsanız; gezme, görme, keşfetme odaklı seyahatlerde gidip de bilmem kaç günlüğü bilmem kaç bin liralık otellerde kalmanın bir anlamı yok. Bu noktada imdadımıza çadırlar yetişiyor biz çapulcu gezginlerin. Bir de kendi kendine açılan pratik çadırlara baktım mis gibi duruyor ya hayırlısı. Bu çadırı istediğimiz herhangi bir yere gidip de "ztonk" diye kuramıyoruz. Örnek verecek olursam: Fethiye'nin o turistik sahillerine gidip de çadırınız hönk diye açamazsınız. Haracınızı vermeniz gerek. Hal böyle olunca bir çıkış yolu aramak farz oluyor. Uzun lafın kısası, otellere binlerce lira vermeden bu lanet çadırı, para vermeden kurup nasıl kullanacağım ben arkadaşım :jocolor: ?

Parasız / beleşe olmuyor , bunları yılların tecrübesi yazıyor , yoksa çadır kurmakla kalıyor...

(Başlık fena , ben ise küllümünayıb vesselam.)

Parasız / beleşe olmuyor , bunları yılların tecrübesi yazıyor , yoksa çadır kurmakla kalıyor...

(Başlık fena , ben ise küllümünayıb vesselam.)

Hele bir de yurt dışında birtakım tropik adalarda tam da çadırımı kurmuş keyfim yerimde demleniyor iken elin Karayiplisiyle yok çadır parası yok mekan parası yok sen verecek bana 100 dolar diye papaz olmayı düşünemiyorum bile.

DKN

hiç çadır esprisine girmeyelim. şimdiye kadar kurmadım ama heves edip bikere içine böyle girmiştim

Kıyıya yakın (çok yakın) ıssız adalar var ise şişme botla geçerek buralara kur. Test edildi onaylandı. (ege sahillerinde seçenekler var)

Motosikleti
Yamaha XT600
valla bu yaz benımde aklımda var cadır olayı daha önce hiç yapmadım bakalım nasıl olcak neler olcak :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar