Arama sonuçlarınız

1. 11kasım

jant düzeltilirmi düzeltilirse kim

Merhaba arkadaşlar. 2015 XMAX 250 ABS scooterımın arka jantında hafif bir yamukluk var. İstanbul’da birkaç “bilgisayarlı jant düzeltme” yerine gittim fakat kimse motosiklet jantına müdahale etmek istemedi. İstanbul’da motosiklet jantı düzelten güvenilir bir yer bilen var mı?
  2. 11kasım

Beni Yağlayın

Herkese iyi Günler Dilerim 2015 model xmax 250 abs motoruma 800 km önce komple motor yaptırmıştım şimdi bi yarım saat önce yağını değiştirdim 5 tane motorum var garip gureba motorlar bazı motorlarıma otomobil yağı kullanıyorum bazı motoruma motul 300v yağ kullanıyorum öyle akıp gidiyor şimdi...
  3. 11kasım

beyaz far yasak

merhaba motosikletim 5 aydır tamircideydi şimdi dikkat ettim lex beyaz apuller var uzun kısa da aynı sökmem mi lazım bunları xmax 2015 model motor
  4. 11kasım

Nerde bu kelleler

Problem: 2015 model Yamaha Xmax 250 scooterım 80.000 kilometrede motor arızası verdi. Motoru komple yenilemek istemiyorum veya daha uygun maliyetli bir çözüm arıyorum. "Kelle motor" (ikinci el veya sıfır motor takma) seçeneğini araştırdım, ancak ne Xmax için ne de başka bir motosiklet modeli...
  5. 11kasım

r25 kelle blok isteyen varmı

Merhaba İş Yerinden Bir Arkadaşımın r25 motoru var abs siz model motor yatak sarmış usta aklına girmiş sıfır kelle motor atmışlar Ben motordan anlıyorum diye bana eski motoru getirdi sökük her parçası üstünde yatakların durumunu gördüm kötü durumda ben bu motoru yaptırsam ne kadar tutar böyle...
  6. 11kasım

İstanbul Usta Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar iyi günler keyifli sürüşler dilerim ben istanbulda oturuyorum cfmoto 250sr motorum önden kaza yaptı ben yapmadım üstünde ben yoktum :) ön amortisörlerimin biri iyi durumda hafif yamuk diğer amortisörün krom demirinde çizikler olduğu için düzeltilmiyceğini söyledi ustam ama...
  7. 11kasım

Dişli Yardım

İyi Günler Arkadaşlar Eski Çürümeye yüz tutmuş unuttuğum motoruma yeniden başladım Projeyi Bu Linkte Görebilirsiniz:http://mertoguzpoyraz.blogspot.com.tr/2013/11/motosiklet-projesi-bego-motors.html Şimdi Devam Ediyom Stunt Motoru Yapıcam Korumalar Felan Açık Hava Filtresi takıcam onu aldım...
  8. 11kasım

Bego Project

3 Kafadar Arkadaşın ortaya 1 motor çıkarmaları ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ---------- Öncelikle hepinize merhabalar bu yaz üç arkadaş boşa vakit harcamayalım diye vaktimizi böyle bi proje üstünde harcayalım dedik arkadaşın lakabı Bego...