Arama sonuçlarınız

1. indian21

98 honda shadow 750 kadran

arkadaşlar merhaba elinde honda shadow 750 ace kilometre kadranı olan varmı
  2. indian21

98honda shadow ace 750

arkadaşlar merhaba. Öncelikle problemi anlatayım size. motorumun klometresi calışmamaya başladı başlarda bi gitti geldi şimdi hiç calışmıyor. sensöründen şüphelendim actım baktım baya bi oksitlenmiş cürümüş su almıştı. neyse servisten istettim sensörden. neyse geldi ama 1300tl de iyi geldi :D...
  3. indian21

debriyaja bastıgımda gelen garip ses

Merhaba arkadaslar. Motorumdan degisik sesler gelmeye basladi ve bu beni.korkutuyor gonul rahatligiyla binemiyorum moturuma. Motor vitesdeyken debriyaja bastigimda şıkırtılı bir ses geliyor. Daha dogrusu surtunme sesi gibi tuhaf bir ses geliyor ve bazen 1. Vitesde kalkerken debriyaj kaciriyor...
  4. indian21

honda shadow 750 ace

Merhaba arkadaslar motorum 1. Vitesde kalkarken motordan ( arabadaki kayış sıyırma sesi ) gibi bir.ses geliyor ve arti vitesdeyken debriyaja bastigimda sıkırtili bir ses geliyor. Sorun neden.kaynaklanmis.olabilir bilgilendirirseniz cok sevinirim. Tekeriniz duz bassin
  5. indian21

Motordan gelen ses

Arkadaslar merhaba. Motorumun debriyaj kismindan surtunme sesi gibi bir ses geliyor sesi debriyaja bastigimda ve rolantide yapiyor. Nedeni ne olabilir. Debroyaj balatasi bitmis olabilir mi.
  6. indian21

Elektrik arızası mı baska birsey mi ?

Arkadaslar merhaba. 2 gun once motorumla seyir halindeyken motor birden gaz.yememeye basladi. Belli bir seviye gazi acdigimda ilerlemede bir.sikinti yokdu fakat gazi biraz daha acdigimda.sanki benzin bitiyormus gibi motor gaz yememmeye basladi. Kenara cekdigimde. Durur durmaz stop.etti tekrar...
  7. indian21

Ön frendeki boşluk

Merhaba arkadaslar bugun motorumun on balatasini degistirdim fakat ustamin dedigine gore bir esneme varmis frende pek bir faydasi olmadi yeni balatanin frende asiri bir bosluk var balata bitik sanarsiniz falat sıkinti neden.kaynaklaniyor.emin degilim.ustam.bigun getir.ayrintili.bakalim.dedi...
  8. indian21

98 shadow ace 750 yag degisimi icin bilgi verebilirmisiniz ?

Selam arkadaslar.. Motorumun yagini kendim degistirmek istiyorum fakat bu isi ilk defa yapacagimdan dolayi Sizlerden bilgi almak istiyorum. Yagi bosaltmak filtreyi sokmek falan tamam onalrin videosunu izledim yapabilirim buyuk ihtimal. Takildigim tek konu yag secimi, hangi.marka.yag ve baktigim...
  9. indian21

beyaz duman ve egzozun icindekk su birikintisi sorunu.nedir

Arkadaslar motorumu.bu sabah calistirdim hava epey soguktu yalniz 0 dereceydi 1 gundur calismiyordu motor. Bugun calistirdigimda motor beyaz duman atmaya basladi 3 4 dk calisdi fakat hala kesmedi dumani gazi acdigimda da duman atmasi kesilmedi. Bu arada motorum 98 honda shadow 750 c2 ace. Beni...
  10. indian21

kutahya motosiklet tamircisi...

Merhaba arkadaslar Kutahya da buyuk cc motordan anlayan servis veya tamirci bilenvarsa soyleyebilir mi. Yeni motosiklet alacagim expertize sokmam gerekiyor guvenip almam icin bildiginiz iyi.bir usta varsa soyleyebilir misiniz. Motor honda
  11. indian21

honda shadow vt 600 ariyorum

2. El temiz vt600 ariyorum.
  12. indian21

2005 2007 model honda shadow 750 arıyorum

arkadaşlar yıllardır birikim yaptım ve sonunda paramı denkleştirdim artık kendime bir demir at almak istiyorum yıllardır hasretini cektigim bir shadow sahibi olmak istiyorum satmak istiyen arkaşlar bana ulaşabilirmii
  13. indian21

2 aya kadar 2. el honda shadow vt 600 arıyorum.

arkadaşlar shadow vt 600 1999 ve 2005 model arası motor aramakdayım. satmak isteyen arkadaslar fiyatlaryla birlikde buraya yazarlarsa cok sevinirim.
  14. indian21

Honda Shadow vt 600 Bir Depo İle Kaç Km Yol Alır ?

Arkadaşlar ben tam bir bobber hayranıyım ve shadow vt 600 de bu tarza cok yakın ve ilk cruiserim olarak onu kendime cok uygun görüyorum ve bu motor hakkında tek eksik kaldıgım bilgi bi depo benzinle ne kadar yol aldıgıdır. Bir cok sitede bakmama ragmen degişik degişik rakamlar cıkdı ve 750cc...
  15. indian21

Honda Shadow vt 600 Kullananlardan Bilgi almak İstiyorum

Arkadaşlar ben tam bir bobber hayranıyım ve shadow vt 600 de bu tarza cok yakın ve ilk cruiserim olarak onu kendime cok uygun görüyorum ve bu motor hakkında tek eksik kaldıgım bilgi bi depo benzinle ne kadar yol aldıgıdır. Bir cok sitede bakmama ragmen degişik degişik rakamlar cıkdı ve 750cc...

Yeni mesajlar