Honda Shadow vt 600 Kullananlardan Bilgi almak İstiyorum

Arkadaşlar ben tam bir bobber hayranıyım ve shadow vt 600 de bu tarza cok yakın ve ilk cruiserim olarak onu kendime cok uygun görüyorum ve bu motor hakkında tek eksik kaldıgım bilgi bi depo benzinle ne kadar yol aldıgıdır. Bir cok sitede bakmama ragmen degişik degişik rakamlar cıkdı ve 750cc shadowdan daha fazla yaktıgı gibi bilgileri dahi gördüm. Kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirse cok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Eski motorum ve ilk motorumdur.cok fazla zaman gecirmedik kendisiyle ama cok iyidir.yakiti biraz fazla.birde arka suspansiyonlarindan biraz sikayetciydim.onun disinda gayet iyi.hala satmadim satmayida dusunmuyorum.arada bir cikarip dolasiyorm.eglencelidir.tavsiye ederim :)

bi abimde var üzerinde performans egzoz var bir depo ile 7 lt galiba 200 km uzun yol 185 şehir içi demişti..

tesekkurler canerol. Fakat bnm bilgim 11 litre deposu 3 ü rezerv olmasi lazim.

tamda dedigin gibi 11 litre 3 litresi reserve 250 300 kilometre gidebiliryorsun...dedigim gibi tek sikayetim arka suspansiyonlar ve gostergede
benzin gostergesi olmamasi sk sk depoyu acip kontrol etmen gerekiyor.kontrol etmedigin takdirde otobanda seyir halinde 100-120 ile
giderken reserveyi acman zor oluyor >) 1996 model var bende ve cok harika.hala seviyorum hala kullaniyorum sahane birsey >)

ben epeyi bir aradim cruiser dragstar baktim bi ara shadow 750 baktim bir cogunu arastirdim ama bu moturu gorunce isde dedim bu senin dedigin gibi bu motoru alinca satmam ben kolay kolay. Verdigin bilgiler icin tekrar tesekkur ederim bu konudada aydinlandim artik calisip almak kaldi bu motoru :)

italyan plakadan turk plakaya cevirebilirsen burdan alir yollarim sana >) ben 1.500 euroya almistim turkiyedeki fiyatlar nedir bilmiyorum

burda 8000 den 13.000 liraya kadar piyasasi var yurt dışı imkanimiz olsada alsak :( bir sene daha sabredicem ben mecbur.

burasi turkiye napalim dedim ya avrupa baglantim olsa 2 ay sonra alirim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------

avruda baglantım olsa dedim ama araştırdım onuda gene nakliyesiydi gümrügüydü türkiyedeki vergi ödemesiydi falan derken gene epeymi zahmet cıkarıcak bana :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar