Arama sonuçlarınız

1. metin6gs

Scooter cc yükseltme (akıllı uslu)

Herkeze merhaba . Tek Silindir, Dört zamanlı, Hava Soğutma Motor Hacmi 97 cc Silindir Çapı x Stork 50.00 x 49.50 mm Sıkıştırma Oranı 9.5 ± 0.1:1 Yakıt Sistemi Karbüratör Maksimum Güç 3.39 kw at 7500 min-1 Maksimum Tork 4.65 Nm at 7000 min-1 Ateşleme Tipi CDI Şanzıman CVT Boyutlar (UxGxY) 1960 x...
  2. metin6gs

limitli güç versiyonu karmaşası ???

herkeze merhaba . arkadaşlar yeni ehliyet yasasına göre motosikletler 35 kw olcakmışta mış mış mışta muş muş muş bi ton şey var .. şimdi ben bu yıl sonuna doğru bi yamaha mt 07 almayı planlıyorum allahın izniyle ama aklıma takılan soru şu yamaha türkiyede motor maksimum güç 55 kw limitli güç...
  3. metin6gs

titrek scooter .

abilerim kardeşlerim merhaba iyi forumlar . bazı arkadaşlar biliyolar mondial 100 loyal scooterim var sıfır aldım ilk 400 km bi skıntı yoktu ama şuan 450 km civarında ve motor ilk 400 km deki gibi kalkmıo yani şöyle söleyim durdugun yerde gazı çevirdiginde akıcı bi şekilde normal bi şekilde...
  4. metin6gs

lastik kararsızlıgı .

arkadaşlarım abilerim merhaba . 2013 yılında aldıgım scooterden gittim bi çılgınlık yapıp tekrar aldım :D ve yine aynı o berbat lastiklerle geldi saolsun :D size sormak istedigim ebadım 3.50.10 bu ebatlarda 2 marka buldum . pirelli sl 26 vs michelin s1 1. soru :D bu iki markadan hangisi...
  5. metin6gs

pcx& cbr 125

slm arkadaşlar herkese iyi forumlar . arasatda kaldım ve bilgili tecrubeli arkadaşlardan yorumlar almak istiyorum . şöle izah edeyim tecrübem yok dencek kadar az sıfır km bi çinli gazası atlatdım 3 bin km kadar kullandıkdan sonra 2600 ze aldıgım çinliden 1500lira zarar ederek sattım . çok...
  6. metin6gs

mini karavan görüşleriniz??

arkadaşlar önümüzdeki yaz bi gezi planlıyorum uzun bi gezi olucak inş allah nasip ederse burdan abilerimiz gibi yazma imkanım olucak bu gezideki kendi eşyalarım için ve gezi esnasında çadırla ugraşmak gezidigim yerlerden aldıgım hediyelikleri de yanımda taşıyabilmek açısından bi karavan...
  7. metin6gs

cbf ybr rtr muhteşem 3 lüden hangisi ??

evet arkadaşlar herkese iyi forumlar bir motor almayı düşünüorum scooterimi alalı 6 ay oldu gerçi yeni ama kaliteli bişe istiyorum kullanım şekli şehır içi ayda birde 120 km lik bir yol gidiş geliş şeklinde düşünün ş.içi agırlıklı diyebiliriz ama uzun yoldada 100 120 arasında...
  8. metin6gs

az kalsın pamugu tıkıyolardı :D

herkese iyi akşamlar iş çıkışı yarım saat önce civarı ev yoluna dogru giderken bi kavşaktan saga dönüş yasak olmasına ragmen bir ford focus sahibi arkadaş resmen üstüme çıkıyodu saga dönmek istersen sol tarafımdan bana sert bi şekilde çarptı diyebiliriz çarpma şiddetindeydi resmen o an...
  9. metin6gs

karasızlık bilgisizlik

s.a arkadaşlar aranızda yeni sayılırım bundan 5 6 ay önce bi kaçınızı sıkbugaz etmişligim var lakin bunu tekrarlıcaz sanırım :) 2000 km kadar scooterimle yol yaptım bazı arkadaşlarında bildigi üzere gidip b.. var gibi çinli bişe aldım ve daha 1500 km de ön disk arka jant yamuldu fren...
  10. metin6gs

bilgili arkadaşlar yardım

arkadaşlar bu yaz başında çin malı bi scooter aldıgımı bazı arkadaşlarımız abilerimiz bilior şimdi ben bu 97 cc motorumu deiştirmek istiyorum daha 1300 km de olmasına ragmen şimdi deiştirmek deyince aklınıza 600 rr alcam gibi bişe gelmesin kullanım amacım ev iş arası oldugu için gine scooter...
  11. metin6gs

aydınlatma sorununa güzel bi çözüm bence !!

herkese slm arkadaşlar mondial 100 loyal bir scooterim var ve aydınlatmasını yeterli bulmuorum çişitli sisleri flan araştırdım ama hemmaliyetli hemde yeterli bulmadım ve şuan için çalıştıgım yer dolayısıyla elime güzel bir ürün geçtigini düşünüorum biraz reklam olcak ama üzgünüm bosh...
  12. metin6gs

ankaralı abiler yardımcı olabilcek ??

mondial marka bi scooterim var ilk motorum ve haddinden fazla bilgisizim lakin bilgisiz olmam 1000 km bakına 45 tl verip sadece 4 tl lik yag deiştirip başka hiçbirşey yapmıcagını sögleyen servisin iş politikasını anlamama yetti politika (yakaladıgıma gömerim kaçan kurtulur) politikası servisimiz...
  13. metin6gs

arka çanta önerisi

tüm forum alemine slm lar hayırlı geceler arkadaşlar mondial 100 loyal minigime :) arka çanta düşünüorum en küçügü kaç litre olanıdır en küçügünden istiyorum içine işte montumu su şişemi flan koymak için kaskım zaten sele atına rahat sıgıyor en küçük boy çanta bana toplamda ne kadara maal...
  14. metin6gs

lastik hava basıncı

tüm foruma slm arkadaşlar mondial 100 loyal scooterim var 2 kişi veya tek kişi farketmio arka teker çukura düşünce resmen totom kalkıp geri yere iniyor yani bildigin motorun üstünden havalanıp tekrar oturuyorum o derece sert bende bu lastik hava basıncından olabilir diyerek arka tekeri...
  15. metin6gs

ls2 kulak ugultusu

s.a tüm forum alemie iyi akşamlar arkadaşlar motorumla birlikte ls2 marka kaskımı 125 tl ye almıştım ilk motorum oldugundan dolayı ilk kaskım çok hoşuma gitmişti şuan 800 km civarı yol yaptım ve artık bunalmaya başladım kaskın içindeki ıslık sesi ugutluyu hiç bir türlü kesemiorum araştırdıgım...
  16. metin6gs

ufacık turşucuk gezdik :D

herkese selam arkadaşlar 1 ay önce bir arkadaşımın arkadaşını askere ugurladık ve onun honda today motoru vamrış ve benim arkadaşıma emnet etmiş ben getirdim götürdüm hatta today gerçekten güzelmiş :) 1 ay sonra benim arkadaş motora mahallede bine bine alışmış dedi biraz turlayalım bindik...
  17. metin6gs

yakıt sarfiyatı ?? garip bir benzin göstergesi :D

öncelikle tüm foruma s.a hayırlı akşamlar arkadaşlar aydınlanmak babında soruyorum rodaj döneminde olan bir motorsikletin yakıtı biraz fazla olur forumdan ögrendigim kadarıyla ama genelde hep vitesli mödeller için yakıt konusu var ben bi kaç hafta önce mondial 100 loyal scooter aldım şuan...
  18. metin6gs

dizlerim halen titriyor ...

s.a mt ailesi herkese iyi akşamlar biraz önce başımdan bir olay geçti bende paylaşmak istedim işten çıktım eve gelirken lambalarda dik dik bakıştıgımız dolmuş şöförünü kalkışta solladım belki sıkıştırır düşüncesiyle keşke sollamasaydım dedirtti bana dogrusu bi sonraki ışıklara gelene kadar...
  19. metin6gs

cahillik işte yardım pls :D

s.a arkadaşlar bildiginiz üzere kısa bi süre önce mondial 100 loyal scootrmi aldım ve kullanmaktayım şuan 200 km civarında anlam veremedigim bi şekilde çamurluklar sürtmesi dışında şikayetim yok şuanlık :D:D size sormak istedigim 3 şey var 1 : yolda sabit hızda giderken gazı kesip dengemi...
  20. metin6gs

artık sizden sayılırım :)

bugün itibariyle artık bende sizden biri sayılırım ne kadar dandik oldugunu bilsemde tavsive etmesenizde gücümün yettgi motoru aldım çinli minli güzel bakıcam motoruma inş üzmez :) kendime 2 saat önce mondial 100 loyal modelini aldım siyah renkte servisi şuan için çok güler yüzlü inş...

Yeni mesajlar