lastik kararsızlıgı .

arkadaşlarım abilerim merhaba .

2013 yılında aldıgım scooterden gittim bi çılgınlık yapıp tekrar aldım :D
ve yine aynı o berbat lastiklerle geldi saolsun :D

size sormak istedigim ebadım 3.50.10 bu ebatlarda 2 marka buldum .

pirelli sl 26 vs michelin s1
1. soru :D
bu iki markadan hangisi daha yumuşak hamurlu ve ıslak kuru daha iyi yol tutan bi lastiktir
bilen arkadaşlardan bi öneri bekliorum bunların haricidinde başka lastik önericek arkadaş olurmu .?
2. soru :D City Grip Winter bir lastik daha mevcut bu tarz scooterlerde en çok önerilen bu sanırım .
ama kışlık lastik şimdi yazın binmek olmaz diye düşündüm ama olurmu acaba???
3. soru :D arkadaşlar bide bu lastik yanagı dedigimiz beyaz bi şerit var bu ebatlar için int den buldum .
tanesine 25 lira diyolar sanırım tek taraflı satılıyor toplamda 100 tl gibi bi ücret tutuyor lakinnn.
ücretinden ziyade montajı geri biraz güvensizlik oluşturuyormuş lastigin havasını indirip jantla lastık arasına sıkıştırılıp tekrar şişirilerek montajı yapılıyormuş sanırım ve bu yerinden çıkış sürüşü tehlikeye atma gibi bi durum söz konusu dendi ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiorum bu konuda bilgisi olan vardır illaki ..
eger böyle bişe söz konusu ise lastigin yanaklarını nasıl beyaza boyarızki acaba :D

Revzilladandi sanirim puanli bilgi veriyor bir bak ordan varsa bilgisi iyi yoksa kullanici deneyimleri aramaya devam ama pirelli marka derim

bir allahın kulunun bilgisi yokmu arkadaşlar ya ??

velizrsln teşekkrler kardeşm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar