arka çanta önerisi

tüm forum alemine slm lar hayırlı geceler

arkadaşlar mondial 100 loyal minigime :) arka çanta düşünüorum en küçügü kaç litre olanıdır en küçügünden istiyorum içine işte montumu su şişemi flan koymak için kaskım zaten sele atına rahat sıgıyor en küçük boy çanta bana toplamda ne kadara maal olur bildigim kadarıyla birde aparatını alman gerekiyor ve montaj yapacak ustada el emegi alıcak + olarak gece sürüşlerinde motorumun ışık düzeyi dier motorlarla aynı ama benim için yetersiz bunun içinde ön maşalara sis düşünüorum sislerinde zenon olanı varmış 70 tl dediler fiyat sizce iyimi ve akü sorun çıkartırmı sizden bu konular hakkında yardım bekliorum arkadaşlar

35 lt kappa al kesinlikle en sağlamı -daha küçüğü hiç bir işe yaramaz

scooterim küçük paketci gibi durmakta istemiorum açıkcası ankarada filistin caddesinde orta yaşlarda scooterli bi abimi görmüştüm belki forumumuza takılıyodur küçücük bi çantası vardı arkada çok şirin duruyodu açıkcası

F54

kappa 30 lt veya 36lt reden şaşma ufak çantaya mont sığmaz haberin olsun

bi ara shad vardı 29 ltlik.bilmiyorum hala var mıdır piyasada.ama hem görüntüsü güzel hem işini fazlasıyla görür.

dostum ben cox marka 32 litre aldım 50 liraya internette 60 lira falan beyazını aldım ama siyahları 40 lirayada vardı 30 lirayada herşeyide içinde aparatı olsun falanı olsun filanı olsun buda resim :)

bence boyut olarak daha büyük almanı tavsiye ederim. bende en küçük boyundan aldım şimdi pişmanım. kask hariç hiç birşey almıyor. malum yaz aylarında durunca üstümüzdekileri boşaltıyoruz.

Bence en kaliteli ve kullanışlı coocase motorsiklet arka çantası. Uzaktan kumandalı ve özel stop ledli.

https://www.motosikletekipmanlari.com/coocase-fusion-v28-lp-kum-alrm-led-beyaz-motosiklet-arka-cantasi,PR-963.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar