ankaralı abiler yardımcı olabilcek ??

mondial marka bi scooterim var ilk motorum ve haddinden fazla bilgisizim lakin bilgisiz olmam 1000 km bakına 45 tl verip sadece 4 tl lik yag deiştirip başka hiçbirşey yapmıcagını sögleyen servisin iş politikasını anlamama yetti politika (yakaladıgıma gömerim kaçan kurtulur) politikası servisimiz yiba çarşısında çayıroglu mondial bayi öyle kaliteliki sinyaliyerine takıp soketini takmadıgı için tekere sürterek yanan bi sinyalim oldu :D ve sinyal deiştirmek için 2 saat ugrasan servis görevlisi yerine ince ellerimle yeni ampul takıp yerine oturta bildim :D

ben bunları yaşamak yerine başka bi servis usta herne olursa nereye gidebilirim biliorum sanayi ortamı pislik yer nereye gidersem açıkcası düdüklencem düdüklenmek problem deil baricanımıza kastedmicek bi ustaya gitmek istiyorum 30 liralık işe 50 lira desin eyw ama düzgün yapsın diyenlerdenim

ankarada böle motor ustası varmıdır nerdedir beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlarım abilerim

Ben de adım atmam çayıroğluna. Aldıkları paranın hakkını vermiyorlar. Ankara'da pek doğru servis bilmiyorum. Kendim hallediyorum işlerimi.
Servis bakım olayı ne olacak . Garanti dışı olmuyor mu motor mondial dışı bir serviste ? Benim başka ilde tanıdık servis var ona kaşeletsem sorun olur mu ?

Sen ne yap o motorunun bakım ve sorunlarını kendin halletmeye bak.1.5 yıl önce motosiklet hakkında birşey bilmezken, şimdi bütün bakımlarını kendim yapıyorum.Azıcık cesaretim olsa daha büyük işlere de girişim ama vakit yok.

Sana bir yer önerecektim lakin o yer son 1-2 seferdir özensiz davranmakta.Eğer Çinli bir motosikletin varsa genelde çırağa emanet edip kendi motoruyla ilgileniyor.Nee kaa motor o kaa ilgi :) Tavsiyem komple o ulustaki ustalardan uzak durman.Fakat bir sefer orada bir yere gittim.Yiba Çarşısı'nın yanından bir yol gidiyor, hamamın arkasında.O yolu takip et sağ tarafında Kuba motor satan bir yer ve çok az ilerisinde bir tamirci var.Oraya bir git derim.Sorunumu halletmişlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar