- Konu Yazar
mondial marka bi scooterim var ilk motorum ve haddinden fazla bilgisizim lakin bilgisiz olmam 1000 km bakına 45 tl verip sadece 4 tl lik yag deiştirip başka hiçbirşey yapmıcagını sögleyen servisin iş politikasını anlamama yetti politika (yakaladıgıma gömerim kaçan kurtulur) politikası servisimiz yiba çarşısında çayıroglu mondial bayi öyle kaliteliki sinyaliyerine takıp soketini takmadıgı için tekere sürterek yanan bi sinyalim oldu
ve sinyal deiştirmek için 2 saat ugrasan servis görevlisi yerine ince ellerimle yeni ampul takıp yerine oturta bildim 
ben bunları yaşamak yerine başka bi servis usta herne olursa nereye gidebilirim biliorum sanayi ortamı pislik yer nereye gidersem açıkcası düdüklencem düdüklenmek problem deil baricanımıza kastedmicek bi ustaya gitmek istiyorum 30 liralık işe 50 lira desin eyw ama düzgün yapsın diyenlerdenim
ankarada böle motor ustası varmıdır nerdedir beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlarım abilerim
ben bunları yaşamak yerine başka bi servis usta herne olursa nereye gidebilirim biliorum sanayi ortamı pislik yer nereye gidersem açıkcası düdüklencem düdüklenmek problem deil baricanımıza kastedmicek bi ustaya gitmek istiyorum 30 liralık işe 50 lira desin eyw ama düzgün yapsın diyenlerdenim
ankarada böle motor ustası varmıdır nerdedir beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlarım abilerim