Arama sonuçlarınız

1. cyberdanger

sıcak motor neden çalışmaz?

Selamlar 2015 Bajaj discover kullanıyorum. 1 saatlik sürüşlerden sonra motoru park edip 10-15 dakika ya da daha fazla beklediğimde motor tek marşta sorunsuz çalışıyor ancak 1 dakika sonra motor hareket halindeyken stop ediyor. tekrar çalıştırmaya çalıştığımda çalışmıyor çalışsa da gaza dokununca...
  2. cyberdanger

çamur sıçratmayan motor var mı?

scooter haricinde yağmurlu havalarda ya da yerlerin ıslak ve çamurlu olduğu alanlarda tekerden gelen su ve çamuru paçalarıma atmayacak motosiklet türü ya da modeli var mı? Şuan Bajaj kullanıyorum fotoğrafta işaretlediğim bölümden gelen çamurlar paçalarıma sıçrıyor. Örneğin CBR250'de paçalar...
  3. cyberdanger

yağmurluk tavsiyesi?

selamlar linkteki yağmurluk veya benzerlerini tavsiye eder misiniz? ömrü kaç senedir, yağmur geçirir mi? işe gidip gelirken kullanacağım. Şuan balıkçı tip pvc yağmurluk kullanıyorum eskidiği için yeni bakıyorum. Pvc yağmurlukla kupkuru seyahat edebiliyorum ama çok çirkin. Linktekine benzer...
  4. cyberdanger

Paketçiliğe(dominos, burger king) yeni başlayanlara tavsiyeler

Tecrübelerinizi,nelere dikkat etmek gerektiği ve nelerin yapılmaması gerektiği gibi şeyleri paylaşın lütfen.
  5. cyberdanger

Durmak ya da Durmamak [Dikkat RADAR]

Radara yakalandığınızda duruyor musunuz yoksa plakayı saklayıp devam mı? bazı forumlarda eski tarihli çok tartışmalar okudum genellikle pek durulmadığını gördüm. güncel olarak piyasanın durumunu merak ettim. teşekkürler.
  6. cyberdanger

Motorunuzu ödünç verir misiniz?

arkadaslar merak ettim motorunuzu isteyen olunca ödünç veriyor musunuz ya da bi tur versene gibi isteyen olursa ne diyorsunuz? adama bakıyorum hiç motor kullandıgını görmemişim ya da scooter kullanıcısı vitesli motoru istiyor, versem ya düşücek ya motoru çarpıcak vermesem bozuluyor.
  7. cyberdanger

Motosikletin insana kazandırdıkları

motorunuzun markası ve size kazandırdıkları nelerdir? zaman, heyecan, para, adrenalin, saygı, ilgi başka? şöyle bi 600lük racing alsam bana ne kazandırır :pl: