yağmurluk tavsiyesi?

Son düzenleme:
selamlar..
motoplus tan yağmurluk satın almıştım ben de... onun da kolların da ve sırtında böyle sarı çizgiler vardı..
yağmurluktan kesinlikle çok memnun kaldım. yağmur da sürmekten çekinen birisi olmadım hiçbir zaman ama yağmurlukla birlikte inanılmaz zevkli hale geldi benim için.
tabii alt ve üst takım olarak almıştım. çizme de var.. sadece kask vizoru biraz sıkıntı yaratıyordu.

defalarca yağmur yediğim zamanlar kıyafetler öyle ıslanıyordu ki kıyafetlerle birlikte direk banyo ya giriyordum. yağmurluk kullanmaya başladıktan sonra çok farketti... dışarıda fırtına da olsa sanki günlük güneşlik miş giriyordum eve..

çok uzatmayayım... motosiklet sürerken; montunun varlığı ve yokluğu arasında ki fark, kaskın varlığının ve yokluğunun arasında ki fark ne kadar konfor sağlıyorsa; yağmurlu havada yağmurluk kullanmakta o kadar farkediyor konfor açısından.

tabii ne oldu???? arabanının arka koltuğunda dururken kelebekten girip çaldı şerefsizler...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Tatlı su motorcusu değilsen yağmurluk bir elzem. 2008'de aldığım Revit alt halen sapasağlam ve her giydiğimde iyi ki kalitelisini almışım diyorum. Üst yağmurluklarda ise durum biraz daha değişik, şimdi tamamen pvc alırsan kalitesine göre iyi dayanıyor ama uzun sürüşlerde terletiyor! Terletmesin diyorsan teknolojik kumaşlar var nefes alan su geçirmeyen, Tchibo'dan aldığım Dupont kaplamalı yağmurluğu 6 sene kullandım sonunda kaplaması gitti kollardan içeri almaya başladı. Şimdi motosiklet sürücüleri için Ecorepel kaplamalı bir yağmurluğu satışta bende almayı düşünüyorum, sende istersen bir bak.

https://www.tchibo.com.tr/yagmurluk-p400084218.html?dim1=03

@orhanay06

Yağmurda motor sürmenin keyfini çok iyi biliyorum eğer sağlam bir yağmurluğunuz varsa gece 11-12 gibi sağanak yağmurda motosiklet sürmek insana çok farklı hisler yaşatıyor, yorumunuz için teşekkürler.

@BIYIKLI

Motosiklet yolda gidebildiği sürece kar yağsa bile kullanıyorum. Eskiden kuryelik yaptığım için sorun etmiyorum. Şuan için 5-6km'lik bir yol yapıyorum ve motordan indiğimde kuru olmam lazım. Karadenizde yaşadığım için çok yağmur yağıyor. Pvc yağmurluk o mesafede ter yapmıyor ancak eskidiği için yeni almam lazım. Aklım pvc diyor kalbim motorcu yağmurluğu, yorumlarınıza göre karar vereceğim. Cevabınız için teşekkürler.

Tatlı su motorcusu değilsen yağmurluk bir elzem. 2008'de aldığım Revit alt halen sapasağlam ve her giydiğimde iyi ki kalitelisini almışım diyorum. Üst yağmurluklarda ise durum biraz daha değişik, şimdi tamamen pvc alırsan kalitesine göre iyi dayanıyor ama uzun sürüşlerde terletiyor! Terletmesin diyorsan teknolojik kumaşlar var nefes alan su geçirmeyen, Tchibo'dan aldığım Dupont kaplamalı yağmurluğu 6 sene kullandım sonunda kaplaması gitti kollardan içeri almaya başladı. Şimdi motosiklet sürücüleri için Ecorepel kaplamalı bir yağmurluğu satışta bende almayı düşünüyorum, sende istersen bir bak.

https://www.tchibo.com.tr/yagmurluk-p400084218.html?dim1=03
*
Sadece üst demi hocam bu ürün ? alta ne alacağız ?

F54

Bıyıklı tsk ederim guzel ürün fakat sakarya da tchibo yok
Yani bunu üzerime denemeden nasil alacagim zaten xl mont giyiyorum xxl alsam sıkıntı olabilir baska markaları denedim fakat xxl büyük geldi küçük geldi yani mont un üzerine giyilecegi icin bedeni kestirmek zor oluyor
Eger gidip denersen bilgi verirmisin
Boy 1.82
Kg 85

Motosikleti
Mondial Virago 50i
*
Sadece üst demi hocam bu ürün ? alta ne alacağız ?

Söylediğim gibi Revit'ten memnunum, ona ve başka marka modellere de bakabilirsin.

Bıyıklı tsk ederim guzel ürün fakat sakarya da tchibo yok
Yani bunu üzerime denemeden nasil alacagim zaten xl mont giyiyorum xxl alsam sıkıntı olabilir baska markaları denedim fakat xxl büyük geldi küçük geldi yani mont un üzerine giyilecegi icin bedeni kestirmek zor oluyor
Eger gidip denersen bilgi verirmisin
Boy 1.82
Kg 85

Boy tutuyor da benim beden biraz daha geniş, 93 kiloyum. Yalnız bu Tchibo'nun kalıpları da geniştir, internetten alacağım çünkü şubelerinde o haftaki tema ürünleri satılıyor, sonra zamanı geçince olmuyor. Eskiyen yağmurluğu XL bedendi, özellikle kışın içine dar kalıplı deri mont artı kazak giyebiliyordum.

Selamlar,
Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkürler. Yağmurluk almayı düşünüyorum. Aldığım birkaç duyumdan sonra dechatlon da satılan yağmurluklara odaklanmış durumdayım. Motosiklet aksesuarları satan büyük bir firmada çalışan ancak motosiklet kullanmayan bir arkadaşım da önermişti. Ancak motosiklet kullanan ilk ağızdan olmadığı için emin olamadım. Geçtiğimiz günlerde motosikleti bakıma götürdüğüm yerde konuştuğum birkaç eski toprak kurye abilerim de aynı şeyi söyledi. Fakat burda da çok marka ve model mevcut. Hangisini alacağımı bilemiyorum. Dechatlondan alan memnun kalan bu konuda yorum yapan arkadaşlar var mı acaba?

Super Moderator
Selamlar,
Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkürler. Yağmurluk almayı düşünüyorum. Aldığım birkaç duyumdan sonra dechatlon da satılan yağmurluklara odaklanmış durumdayım. Motosiklet aksesuarları satan büyük bir firmada çalışan ancak motosiklet kullanmayan bir arkadaşım da önermişti. Ancak motosiklet kullanan ilk ağızdan olmadığı için emin olamadım. Geçtiğimiz günlerde motosikleti bakıma götürdüğüm yerde konuştuğum birkaç eski toprak kurye abilerim de aynı şeyi söyledi. Fakat burda da çok marka ve model mevcut. Hangisini alacağımı bilemiyorum. Dechatlondan alan memnun kalan bu konuda yorum yapan arkadaşlar var mı acaba?

Decathlon yağmurluk tavsiyem
tribord raincoastal yağmurluk alt üst takım aldım bunları
gayet başarılı tavsiye ederim
https://www.decathlon.com.tr/raincoastal-yamurluk-id_8330269.html
https://www.decathlon.com.tr/raincoastal-ust-pantolon-id_8330268.html

Son düzenleme:
https://www.decathlon.com.tr/raincut-erkek-doa-yuruyu-yamurluk-pantolonu-siyah-id_8073384.html

Uygun fiyatlı bi ürün (35,99 tl), motosiklet yağmurluğu almaya gerek görmedim. Paçaları fermuarlı ve oldukça geniş olsa da motosiklet botunu çıkarmadan giyip çıkarmıyorum ürün yırtılabilir endişesiyle. Kesimi, paça uzunluğu,malzemesi beklediğimden daha iyi çıktı. Orta şiddetli yağmurda bikaç kez kullandım henüz, hiç su almadı, fakat dıştan bi soğukluk ve ıslaklık hissi oluyor tabii, sanırım her üründe böyledir, ben memnun kaldım.. (Şehiriçi 10-20 km'lik mesafede kullanıyorum, uzun yolda ne olur bilemem..)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim az önce Marmara forum dechatlondan satın aldım. Üst yağmurluğu 59.99 liralık gene aynı markanın farklı bir modelini tercih ettim modeli daha çok beğendim. İlk yağmuru bekliyorum test etmek için. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar