Arama sonuçlarınız

1. T

Kız konularından anlayan gelsin bi :D

SELAM arkadaşlar mt forum da 1.5 2 yıllık üyeyim en son geçen sene ocak ayında ağır bi trafik kazası geçirdim mootorla . kafatasım kırıldı ( kask vardı ) burnum falan kırıldı uzun zamandır girmiyodum foruma . ama bugün bi gireyim dedim değişik bi mevzuyla :D olayı özet geçmeye çalışıcam neyse...
  2. T

Benzin sorunu

Merhaba arkadaşlar , motorum mondial xtreme max 150. 30 tl benzin aldım 97 km de benzin bitti yedek depoya geçti yedek depoda 35 - 38 km arası bişey götürüyor . Bana çok fazla yakıyor gibi geldi motor yenî 1650 km de problem var mı sizce varsa nasıl anlayabilirim problemin nerden olduğunu ...
  3. T

Acil kilo almam lazım morelim bozuldu

Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar , benim kilom 65 ile 68 arasında değişiyodu hîç 70 e çıkmadı bugüne kadar askerde bile fazla kilo almadım . Bugün baktım 63 e düşmüşüm morelim bozuldu motorun üstünden uçucam bu gidişle . Boyum 1.85 sigara kullanıyorum 2 kg protein toz kullandım kışın bi işe...
  4. T

Kuşadasın da yapılan 19 mayıs

kortejinden kimse yokmu ya ? Akşam saatlerin de geçtiler yağmur da 40 a yakın motor sahilden cross , çapır , ss birsürü motor vardı . Çapırla ss motor kapıştırıyodu sesleri merak ettim tek ben mi gördüm bu motorları yok mu kortej de olan biri ? :)
  5. T

Klometre sayacı fazla gösterir mi ?

Merhaba arkadaşlar geçen hafta mondial xtreme max cross aldım . Aldığımda ibre ve km bozuk olduğunu fark ettim relüktör bozuk çıktı 2 gün îçinde parça geldi değişti şimdide km fazla yazıyor gibime geldi . Yada ben yanılıyorum ama bugün markete gittim bir iki km fazladan yazdı sanki nasıl...
  6. T

Kredi kardı taksit düşürme

Öncelikle selamlar herkeze , arkadaşıma cep telefonu aldık benîm karttan rica etti bi anlık gaflette bulunup aldım . Sözde 3 taksit olucaktı mağazada 3 geçti oldu yalnız ekstreye yansıyan 7 taksit benim bunu 3 taksite indirmem lazım sizce mümkünmüdür ? Banka müşteri hizmetlerini aradım satın...

Yeni mesajlar