Kredi kardı taksit düşürme

tcs

Öncelikle selamlar herkeze , arkadaşıma cep telefonu aldık benîm karttan rica etti bi anlık gaflette bulunup aldım . Sözde 3 taksit olucaktı mağazada 3 geçti oldu yalnız ekstreye yansıyan 7 taksit benim bunu 3 taksite indirmem lazım sizce mümkünmüdür ? Banka müşteri hizmetlerini aradım satın aldığınız firma iptal eder dedi ama mağazada banka yapar diyo bi fikri olan varmı acaba ?

Artı taksidi banka verir, Banka düzeltme işlemini yapmalı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aldığın mağaza satış iptal yapıp kartından tekrar çekim yapıcak ancak yine istediğinden fazla taksit olur çünkü banka otomatikman +4 taksit veriyor..yani ne yaparsan yap en az 6 taksit olur (2 iş yeri + 4 banka yapar) bankanın müşteri hizmetçisi o 4 taksiti iptal edemiyor yetkisi yokmuş

tcs

keşke almasaydım kıramadım aldım 7 taksıt uğraş dur artık nefret ediyom uzun taksitlerden

Tek yolun çıngar çıkarmak. Başka türlü iki taraftada geri çevrilirsin. Ha birde bankada şubeden bilgi alma, çağrı merkezini ara, görüşmeler kayıt edildiği için kolay sallayamıyorlar.

banka bırsey yapamaz cunku ısyerının elınde olan bır ıslem post ıptal edılırdı ama tabı gun sonu alınmasaydı neden dert edıyorsun sen arkadasından 3 taksıt olarak al hatta ıstyıorsan yatır o otomatık borc dusumu yapar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar