Arama sonuçlarınız

1. G

Sinyal görüntü sorunu

Merhaba, Geçen akşam motorla uzun bir yol yaptıktan sonra eve yakın bir yerde sinyaller saçmalamaya başladı. Sağ sinyal yerinde çıktı ve ekran otomatik olarak kapandı. Kontağı kapatıp açtım ekran geldi ama sinyal göstergeleri çıkmıyor. Yani sağa sinyal veriyorum sinyal yanıyor ama görüntü yok...
  2. G

ön sinyalleri değiştirmeyi bilen var mı?

Arkadaşlar ön sinyal aldım. Değiştirmek istiyorum ama galiba hyo. gt 250 R'da grenajı sökmek lazım. Yapabilir miyim? yapamaz mıyım? şüphede kaldım. Daha önce sinyal değişimi yapan varsa anlatabilir mi? Yani kabloları sökmek takmak elektrikçinin işi midir?
  3. G

Sol ön ayaklık değişimi hk. (hyo gt 250 r )

Arkadaşlar selam, Sol ayak basamağının nasıl değiştirileceğini bilen var mı? Basamak kırıldı. Kendim değiştirmeyi düşündüm ama basamağın gireceği yerdeki vidaların sökülüp sökülemediğini anlamadım. Acaba komple ayaklık aparatıyla birlikte mi sökmek lazım?
  4. G

Marş almıyor :(

Motoru bakıma soktum. Yağı, yağ filtresi, bujileri değiştirdim. Balataları temizlettim. Onun dışında mekanik aksamıyla ilgili bayağı bir bakım yapıldı. Motoru dün teslim aldım. Bu sabah yine marş almadı. Ayrıca kontağı çevirince bir cızırtı var saatli bomba cızırtısı gibi uzun uzun devam eden...
  5. G

Kuru Akü şarjı hk.

Arkadaşlar Bosch kuru akü aldım. Kitapçığı okudum asidi boşalttıktan sonra takıp çalıştırabilirim diye algıladım. Yalnız birçok yerde asidi boşalttıktan sonra şarja takan arkadaşlar olduğunu gördüm. Hangisi doğru sizce?
  6. G

Zincir yağlama ve sigorta kontrolü

Arkadaşlar, Hyosung gt 250 r zincirlerini yağlamak istiyorum ama grenajı sökmek lazım. Sadece dışardaki vidaları mı sökmek gerek yoksa içte de vidalar var., bunlara da müdahale etmek gerekir mi? Ayrıca, sigortalar tam olarak nerde görünüyor çözemedim. Kontrol etmek istiyorum.
  7. G

Hyosung gt 250 r marş sorunu

Arkadaşlar Merhaba, Bir Pazar sabahı hyosung gt 250 r motorumla çıktım 10 dk kadar turladıktan sonra, tekrar garaja bıraktım. Ancak, 2 gün sonraçalıştırmak istediğimde marş almadı. Işıklar yanıyordu. 2 saat sonra tekrar denedik. Bu sefer ekrandaki tüm göstergeler göstermez oldu. Marştan da hiç...

Yeni mesajlar