Sinyal görüntü sorunu

Merhaba,

Geçen akşam motorla uzun bir yol yaptıktan sonra eve yakın bir yerde sinyaller saçmalamaya başladı. Sağ sinyal yerinde çıktı ve ekran otomatik olarak kapandı. Kontağı kapatıp açtım ekran geldi ama sinyal göstergeleri çıkmıyor. Yani sağa sinyal veriyorum sinyal yanıyor ama görüntü yok ekranda. Sebebi ne olabilir? Motor Hyosung gt 250 r

Teşekkürler.

ygk

ekran soketi gevşemiştir, ya da soketteki sinyal kabloları çıkmıştır. kısa devre diyeceğim ama sinyaller çalışıyor diyorsun ksıa devre olsa sinyallerde sönerdi. en kötü ihtimalde gösterge paneli arızalanmıştır.

Bende kablolardan şüphe ediyorum. Kontrol edip bilgi vereceğim. Hepsi çalışıyor çünkü. Ama sinyal verince far göstergesi yanıyordu :) Beyinde mi acaba arıza var dedim.

şase yapmıstır mutlaka kontrol et benımde xenonun kablosu sase yAPTI SAĞ VE SOL KUMANDALARIM YANDI VE ANA ELEKTRIK HATTONDA PROBLEM OLDU

Sinyallere baktım hepsi çalışıyor. Ön far da çalışıyor. Ama sorun şu ki ekranda çıkmıyor. Sola sinyal veriyorum işaret çıkmıyor sağa sinyal veriyorum ön far yanıp sönüyor alakasız bir durum yani. Tam olarak nereyi kontrol etmem ve ne yapmam lazım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar