Zincir yağlama ve sigorta kontrolü

Arkadaşlar, Hyosung gt 250 r zincirlerini yağlamak istiyorum ama grenajı sökmek lazım. Sadece dışardaki vidaları mı sökmek gerek yoksa içte de vidalar var., bunlara da müdahale etmek gerekir mi?

Ayrıca, sigortalar tam olarak nerde görünüyor çözemedim. Kontrol etmek istiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hangi zincirLER? Zincir bir tane var. Ayrıca niye grenaj söküyorsun? Sigorta patlamış olsa zaten marş basmaz. Neyini kontrol edeceksin?

Motosikletin zinciri yok mu? grenajın arkasında değil mi? Ben mi yanlış görüyorum.

Sigortayı kontrol etmek istiyorum. Öğrenmek istiyorum yeri nerde, sorun olunca nasıl değişirim siye.

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

egzantirik zincirini mi yağlamak istiyorsun acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletin zinciri yok mu? grenajın arkasında değil mi? Ben mi yanlış görüyorum.

Sigortayı kontrol etmek istiyorum. Öğrenmek istiyorum yeri nerde, sorun olunca nasıl değişirim siye.

Fotoğrafta görüldüğü gibi zinciri yağlamak için bit yerleri sökmek gerekmiyor. Sigorta(lar) da muhtemelen sürücü selesinin altındadır.

grenaj derken zincir korumasından bahsediyor sanırım.zinciri yaglamak için onuda sökmene gerek yok kardeşim.sigortalarda arka bagajın yanlarında kuyruk grenajının içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar