Marş almıyor :(

Motoru bakıma soktum. Yağı, yağ filtresi, bujileri değiştirdim. Balataları temizlettim. Onun dışında mekanik aksamıyla ilgili bayağı bir bakım yapıldı. Motoru dün teslim aldım. Bu sabah yine marş almadı. Ayrıca kontağı çevirince bir cızırtı var saatli bomba cızırtısı gibi uzun uzun devam eden. Sizce neden olabilir? Sabah hava soğuk olduğu için çalışmadı diyeceğim ama o zaman o kadar masraf yapmamın bir anlamı kalmamış oluyor.

Motor: Hyosung gt 250 r

marş motoru olabilir; aynısını arkadaşımda yaşamıştı cbf 250de, hatırladığım kadarıyla marş motorunun kömürlerini değiştirince sorun çözüldü.

Teşekkürler. Sorucam tekrar servise. Orada çalışıyordu bende çalışmıyor. Garip valla.

normal marş basıyorsa marş moturundandır ama dümeye bastığında bir cızırtı geliyorsa akü kabloların gevşektir benim başıma geldi azdaha koca marş motorunu değiştireceklerdi

yani böyle sanki bir yerde elektrik kaçağı olur ya öyle bir ses var. Marşa basıyorum almıyor. Akşam göstericem bakalım. Umarım büyük birşey değildir.

Galiba akünün şarjı azalmış. Far ışığı yanmasıyla sönmesi bir oluyor. Ama sellektör yaparken veya sinyal verirken sorun yok. Vurdursam sıkıntı yaratır mı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar