Arama sonuçlarınız

1. Muzun

10000 tl motor tavsiyesi

Arkadaşlar 10000 tl bütçem var motor için. İlanlara baktığımda yıllanmış japonlar var birde regaller var dikkatimi çeken. Shadow vt 650-750, kawasaki vn800, suziki vl 600, yamaha virago 535 ve regal raptor spyder 350 dikkatimi çeken motorlar. Kullanan bilenlerden yorum almak istiyorum. Sizce...
  2. Muzun

VL 600 Intruder mi, Virago 535 mi, En 500 mu?

arkadasalar uzun zamandir motor bakiyorum. tam regal raptor spider 250 alacaktim bir yere odeme yapmam gerektiginden gecen ay alamadim. daha sonradan motor ustasi bir abim sakin alma deyip kafami kurcaladi :silent: yaklasik 8000 tl lik bir butcem var. sahibinden baktigim ilanlarda bu fiytlara...
  3. Muzun

VN 1500 tavsiyesi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-92-kawasaki-vn-1500-152528127/detay arkadaslar motoru tavsiye edermisiniz. kilometresi cok yuksek degil.
  4. Muzun

dragstar 250 taniyan bilen varmi?

arkadaslar ilan dikkatimi cekti. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2004-xvs-250-dragstar-158193864/detay/ nasil bir motor. taniyan bileniniz varmi?
  5. Muzun

Regal Raptor 250E-10 alayimmi?

Arkadaslar yaklasik olarak 7.000 tl lik bir butcem var. aslinda bir japon bakiyorum ama satiliklarin hepsinin km'si cok fazla yada butcem yetersiz. 250E-10 guzel bir motor ve 2012 ve sonraki modellerinde balansor oldugundan titresim yok deniyor. Her ay bir gun 600km yol yapmam gerekiyor...
  6. Muzun

bir daha yagmurlu havada tovbe..!

ilk defa yagmurlu havada motor kullandim bu gun. yolumda normal bir sekilde ilerlerken bir araba onume cikiverdi. aslinda gunesli bir havada durus mesafem yeterliydi, ancak arka firene basinca motorun arka kismi on kismi ile anlasamaz hale geldi :cyclopsan on taraf duz gitmek isterken arka taraf...
  7. Muzun

ilk heyecaniniz varmi..?

arkadaslar sizede oldumu yada halen yasiyormusunuz bilmiyorum ama yaklasik 1.5 ay oldu motoru alali ve hemen hemen her gun ise gidip geliyorum. 1.5 aydir ne zaman motora binecegim fikri aklima gelse basliyor adrenalinim yukselmeye :cherry: sanki ilk gun daha yeni biniyormus gibi muthis bir...
  8. Muzun

benzin anahtarindan benzin siziyor

bu gece ikinic turumu atacaktimki ilk sorunumla karsilastim. benzin anahtarindan benzini on konumuna getirdim. sizintidan ziyade musluktan akar gibi benzin akti :( acaba bu yedek depo calisma olayi nasil. yani depo neredeyse ful, yedek depoyu kullansam depodan ilave alirmi ve yedek depo beni ne...
  9. Muzun

sonunda... :)

arkadaslar sonunda benimde bir motorum oldu. heroway cmx 250-a. 14000km de aldim. motorun gidisi cok guzel ancak cok agir bir motor 100luklere benzemiyor acikcasi beni zorladi ve simdilik trafige cikmaya cekiniyorum. sanirim kullanip alismam bir kac haftami alacak. su heyecanimi bir atsam...
  10. Muzun

noter satis islemi hk bir sorum var

arkadaslar motorun eger bir borcu yada bir cezasi var ise ve vizesi yoksa noterden satis islemi gerceklesmiyormus, dogrumudur?
  11. Muzun

GV250 gorusleriniz nedir arkadaslar?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-takasa-acik-hyosung-gv250-77108862/detay bi yorumlarmisiniz arkadaslar...
  12. Muzun

gorusleriniz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-super-shadow-250-v-motor-77726529/detay gidip bir gormeyi dusunuyorum nedersiniz?
  13. Muzun

kanuni seyhan 250 ve 150 dustu... gorusleriniz

arkadaslar cevremde birisi seyhan 250cc - 2008 model 20000km 1500tl digeri seyhan 150cc 2007 model 14000km 1250tl. seyhan 150cc bir arkadasimda ve daha tamir yuzu gormedigini soyluyor. tabi bakimlarini falan yaptirmis, zamani geldiginde degismesi gereken parcalari degistirmis ve guvendigim...
  14. Muzun

motor fiyatlari hk...

arkadaslar sahibinden.com sitesinden ilanlara bakiyorum ama fiyatlar biraz garip geliyor bana (tabi ikinci el herkes kendi malinin degerini belirleyebilir.) piyasayi fazla bilmedigimden sizlere danisayim dedim. mesela 45000km de 2005 model gv250 ye 5000tl verilirmi? yanlis hatirlamiyorsam o...
  15. Muzun

sonradan abs taktirmak mumkunmu?

arkadaslar internette absli ve abssiz motor fren farkini gosteren bir video gordum. guvenlik acisindan cok onemli. acaba daha sonradan taktirmak mumkunmu. birde koruma icin mont alicam ama malum manisada yasiyorum ve yazlari cok sicak. sicak havalarda giyilebilecek bir mont yada koruma ekipmani...
  16. Muzun

Bir kac kez dusunce...

daha once hic motor kullanmamistim taki 2 gun oncesine kadar. 2 gundur yarinki direksiyon sinavi icin surucu kursunda egitim aliyorum. dusmelerimi saymazsak yaklasik 5-6 saat surusten sonra hocam cabuk kavradigimi ve sinavi rahatlikla gecebilecegimi soyledi. chopper merakim var ve aklimda hep...
  17. Muzun

baslangic icin gv250 iyi bir secimmi?

arkadaslar ben 29 yasinda, 1.76 boy ve 74 kiloyum. daha once hic motor kullanmadim. ehliyet sinavina girdim ve yakinda surus derslerine baslayacagim. 2 aydir arastiriyorum ve gv250 nin sinifinda en iyilerden biri oldugu kanaatine vardim. diger dikkatimi ceken marka ise raptor 250E-10. yanliz...

Yeni mesajlar