sonunda... :)

arkadaslar sonunda benimde bir motorum oldu. heroway cmx 250-a. 14000km de aldim. motorun gidisi cok guzel ancak cok agir bir motor 100luklere benzemiyor acikcasi beni zorladi ve simdilik trafige cikmaya cekiniyorum. sanirim kullanip alismam bir kac haftami alacak. su heyecanimi bir atsam... haftaya geceleri trafik bos iken kullanmayi dusunuyorum. sizin tavsiyeleriniz nedir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :cat: bilinçli bir sürücüsün, tavsiyeye gerek kalmamış :rendeer:
öneri olarak viraj çalışın, ne kadar yatar, nasıl döner onu öğrenin gerisi kolay..

eyvallah arkasalar. biraz alisayim bol bol resim atarim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Altınızda eskisin, darısı başımıza.

allah kaza bela vermesin kardeşim. ağırlığına zamanla alışırsın sıkıntı yapma :cat:

sagolun arkadaslar. insallah kisa zamanda alisirim. bu benim ilk motorum insallah ileriside gelir.

Öncelikle hayırlı olsun.Motoru aldın mekanik (Tamir&Bakım)konusunda pek bilgi sahibi değilsen elinde anahtar tutmuyorsa bir an evel iyi bir usta edin kendine yoksa kazmaların eline düşersen ya motoru kötüleyeceksin yada ustayı :)

Motosikleti
BWS 100
Ustam hayırlı olsun kazasız belasız nice bol km'ler.

usta sen buraya kayıt olup paylaşım yaptığına göre umarım kültürlü saygılı birisindir.
niye böyle bir şey dedim açıklıyim. bilgilerinde manisa/merkez yazıyor. bende manisada okuyorum ama bu şehirin motorcuları kadar haysiyetsiz saygısız birilerini görmedim.
ipini koparan motor almış bu memlekette. aldığı gibide kaska vereceği parasını sanayiye gidip egzost açtırmış. adamlar sokaklarda gecenin 2 sinde iki tane sığır binmiş motora redline de tüm şehri geziyor. gördüğüm her 10 motorcudan 9 unun kaskı yok 8 inin egzosu açık.
belediye su işleri için motorize bi ekip kurmuş scooterlı. kask yok çakma cıkma bi ceket. hepsi birbirinden apaçi. belediyenin adamı bile bunu yapıyorsa halkın yapmasıda normal geliyor bana.
nasıl bişeyse halkta alışmış artık, yanlarından geçen apaçilere aldırmıyorlar artık. kulaklarının anası ağlıyor haberleri yok.
daha önce karşıyakada oturuyordum bak izmirde. bi akşam vakti 10 gibi eve giderken girne caddesinde ışıklara yanaşan bembeyaz Yamaha R1 ufak bi aragaz attı tek sefer, ardından hemen yanındaki apartmandan bi adam balkona çıktı ve dövmeden sövmeden kibarca, çocuğumu uyandırdın korkuttun diye ağzına mıçtı adamın. motorcuda hafif hafif uzadı zaten.

Dostum kusura bakma seninle alakalı bi durum değil ama buraadaki motorculara karşı çok doldum be.
her geçtiklerinde ağır küfür ediyorum.
Bizde onlar gibi olmayalım farkımız olsun.

Tekrardan Hayırlı olsun kazasız belasız açık egzostsuz kasklı şekilde nice bol km'lere.

Hayırlı olsun güle güle kullan:) Manisanın trafikteki sürücülerini bilmem ama Kayserideki sürücüler kadar anlayışsız değildirler kanımca.Yavaş yavaş trafikte kullanırsın, alışırsın hem de.)

ibo arkadasim. bu gece son gaz dolasmalar, ara gazlar vermeler falan sadece manisada olan bir durum degil inan bana. ybr, apachi gibi mototorlari gencler tercih ediyor, e aksiyon aramadan olurmu :). benimde hosuma giden bir durum degil. umarim kufur yemeden motorumuzu kullaniriz :)). turbocharge, henuz trafikte kullanmadim ama burada da cogu suruculer anlayissiz. dikkatli olucaz, aksiyon aramicaz, insallah kazasiz yolumuza devam edicez.

iyi niyetli dualari icin herkese tesekkurler...

ilk turumu bu gece attim. 1 saat hic durmadan surdum, gercekten cok keyifli :) an birde su motoru sehbasina alabilsem, cok agir :D

Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin. Sehpa kısmına gelırsek, aslında çok kolay. İşin sırrı doğru yerden tutabilmek. Arkadan tut, sehpanın demırıne bas. Mesela benım motorum 250 kilo. Onu scooter gibi orta sehpaya alabılıyorum.İlk başlarda ayak tabanını iraz acıtabılırsın ama zamanla sende alışırsın. :)

imag0691z.jpg

ilk resim :) arkadaki insaati dikkate almayin lutfen :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar