Arama sonuçlarınız

1. MersinJJ

Ceket alacam tavsiyeniz ne olur arkadaslar ?? yardımcı olurmusunuzz ?

güzel kardeşlerim ceket alacam ne alacagımda cok kararsızım bir iki tane aklımda var ama ya fiyatı uymuyor ya tipi hoş değil yada yurtdışında oluyor ulaşamıyorum .. tavsiye edeceginiz ceketler varmı tercihim Deri'den yana ..
  2. MersinJJ

Shark Ceketlerini nereden temin edebilirim ACİL !

Arkadaşlar ceketlere bakıyorum bu aralar sharkın siyah deri bir ceketi var orjinal sitesinde , o kadar yerde aradım bulamadım nasıl temin edebilirim nereden temin edebilirim satan yer biliyorsanız veya nasıl alabilirim ordan biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim . site au.uzantılı...
  3. MersinJJ

Manavgat motosiklet festivali, En güzel bayan pilot yarışması !!

Tarih 09.06.2012 Manavgat Motosiklet Festivali - Antalyadayız. Taaa mersinden geldik oralara (: bizim kulüple oturmuşuz motorları kesiyoruz , biralarımızı yudumluyoruz sohbet filan derken. Birazdan stunt show yapacak Troger Mokus' u bekliyor herkez az bi zaman vardı .. birden bi mikrofon sesi ...
  4. MersinJJ

CBR250 R ' ıma yaptıgım Paint Costum Modifiyesi.

Arkadaslar mersinde yaşıyorum bizim Garajdaki arkadasların ısrarıyla benimde değişiklik ve farklılık istegimle , Nasıl olacak diye bir korkuyla motoru Boyaya soktuk .. Egzoz Kapagı Siyaha , Jantlar , Manetler , Arka Janta takılan parça , Pedallar , Artçı pedalları ,Ve elcikler (elcikler özel...
  5. MersinJJ

Arkadaslar istanbulda acılacak motor fuarı hakkında bilgi lütfen

dostlar fuar acılacakmıs istanbulda cok gitmek istiyorum ama bi bilgi sahibi değilim henüz .. Zahmet olmazsa yerini zamanını bilet fiyatlarını filan yazabilrimisiniz ... ?
  6. MersinJJ

Arkadaslar yamaha yzf 125R a bu kadar para verilirmi sizce ?

Arkadaslar bende honda cbr 250 r var geçenlerde bu motoru gördüm Yamaha yzf 125 r tek silindirli 125 couping , 0 fiyatı 8.500 tl civarı 2.elleri ise 7.000,7.500 sizce verilirmi bu para bu motora Cbr250 r seciminde bulundugum için hatamı yaptım acaba ...
  7. MersinJJ

Bugün Sıfır Cbr 250 aldım Motora neler yapmam gerekir 0 motora ?

Arkadaslar Bugün Sıfır Cbr 250 R aldım Motora neler yapmam gerekir ilk Başlangıç olarak .. Nelere Dikkat etmeliyim? Yapacağım ayarlar varmı ? Motoru Nasıl açabilirim ? Bunun gibi şeyler önerirseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim .. İLK SIFIR MOTORUM BU YARDIMLARINIZI VE TAVSİYELERİNİZİ...
  8. MersinJJ

Kawasaki ninja 250 r ın yeşil rengini nerden alabilirim ?

Kawasaki Ninja 250 R ın Yeşil rengini nereden alabilrim? Kendi Sitesinde sadece siyah ve siyah beyaz renk seceneği var . Yeşilini nereden temin edebilirm yardımcı olursanız sevinirim ?? .....
  9. MersinJJ

Motorla yapılacak Güzel Hareketler Ve Yapılışları !

Herkez Bildiği bir hareketi yazarsa ufakta olsa birşeyler kapmış oluruz birbirimizden .. EE yollardada biraz havamız olsun .. Mesela arkayı beyaz dumana boğmak nasıl ben çok merak ediyorum ... ??
  10. MersinJJ

250 lik bir motoru 300 lük yapabilrmiyim ? arttıra bilrimyim yani beygirini gücünü ?

Arkadaşlar 250 lik bir motorun beygirini gücünü arttırmak istesem bunu nasıl yaparım olurmu ? böyle yapanlar varmış duydum yardımcı olursanız sevinirim ne gibi ekipmanlarla ne gibi değişimlerle motoru 50 - 100 arası bi beygir farkı koyabilirim ?
  11. MersinJJ

Motoru Modifiye Edip Renk Değişikliği Yaptığında Ruhsatta değişiklik gerekiyormu ?

Arkadaşlar Motoruma Ufak ufak modifiye tarzında Mesela grenajların renklerini filan değiştirdiğimde Ruhsatta değişiklik yapmak zorundamıyım Renk kısmında ?? Birde bir soum daha var böyle bi değişikliği nerede yapabilrim , Motora şekil yaptıracam mesela farklı renklerde ? Yardımcı olursanız...
  12. MersinJJ

Eveeet , Tamda aradığım site , Merhaba arkadaşlar !!

Eveeet , Tamda aradığım site , Merhaba arkadaşlar !! , Böyle Motorlarla ilgili çevre edinip bilgi paylaşacağım bir portal arıyordum buldum sonunda ! İlk olarak admine teşekkür ediyorum .. Tekrar Merhaba arkadaşlar , Ben Ersin Özşenoğlu , 19 Yaşındayım , Mersinde Yaşıyorum , Barmen'im ...
  13. MersinJJ

Arkadaşlar Honda CBR 250 mi ? Kawasaki Ninja R250 mi ? Yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar 250 cc bir motor almak istiyorum .. sadece Honda ve Kawasakilerde var 250 couping .. Hondanın ; -Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 4 sübaplı DOHC tek silindirli -Şanzımanı = zincirli -Depo = 13 lt. (yedek dahil) - 6 vites fiyatı 9.250 TL...

Yeni mesajlar