Bugün Sıfır Cbr 250 aldım Motora neler yapmam gerekir 0 motora ?

Arkadaslar Bugün Sıfır Cbr 250 R aldım Motora neler yapmam gerekir ilk Başlangıç olarak ..
Nelere Dikkat etmeliyim?
Yapacağım ayarlar varmı ?
Motoru Nasıl açabilirim ?
Bunun gibi şeyler önerirseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim ..
İLK SIFIR MOTORUM BU YARDIMLARINIZI VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM !!

motorun yanında gelen kitapçığı oku

Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız kullanman dileği ile

Hayırlı olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah.
Rodaj önemli 0 motor için

İlk yapman gereken motorun rodajını çok iyi uygulamak olacaktır.,Eğer rodaj hakkında fazla bilgin yoksa bu konuda bir topik açılmıştı,arayıp bilgilenebilirsin.Ayrıca safakk ın dediği gibi kullanma kılavuzunu sindire sindire okumanı da tavsiye ederim.
,,,,Bu arada yeni motorun hayırlı uğurlu olsun Allah (cc) kaza bela vermesin.

hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ama hani fotoğrafları göremedik :)

motosikletinle birlikte korumalarınıda aldıysan (kask-mont-eldiven-bot-pantolon) sorun yok,
motosikletini olduğu yerde çalıştırıp iyice ısıt sonrada gezip dolaş fazla zorlamadan ve 1000km ye kadar zorlamamaya gayret et
ilk 1000km de bakım yaptır, bakım aralıkları 6 ayı geçmemesine dikkat et! kitapçığınıda oku, internette de araştır aksesuar bak takıl yani :))
hayırlı olsun yeni motosikletin, kazasız belasız iyi günlerde kullan.

hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ama hani fotoğrafları göremedik :)

telefonu bile sattım kardeşim :D
o kadar deyim anlamışsındır 5000 önden verdim gerisini 10 ay takside bağladım ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

Çok Teşekkürler arkadaslarr ..
rodaja ayıkamadım ama ya bi açıklayabilirmisiniz..

Sana şimdi herkes birşey söyler kafanı kazana çevirirleri. Sen hepsine he he de geç
Kitapçığını iyi oku ve orada ne yazıyorsa rodaj için onları uygulamaya çalış . Kimse o motorun ihitiyacı olanı onu üretenlerden daha iyi bilemez.
Hayırlı olsun güle güle kullan.

telefonu bile sattım kardeşim :D
o kadar deyim anlamışsındır 5000 önden verdim gerisini 10 ay takside bağladım ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

Çok Teşekkürler arkadaslarr ..
rodaja ayıkamadım ama ya bi açıklayabilirmisiniz..
google da motor rodajı diye aratırsan milyon tane yazı bulursun
aklına takılanları da burda yazarsan biz cevaplarız

tamam öğrendim rodajı eywallah ..
moturun ilk servisini ne zaman yapmalıyım ?

Sana şimdi herkes birşey söyler kafanı kazana çevirirleri. Sen hepsine he he de geç
Kitapçığını iyi oku ve orada ne yazıyorsa rodaj için onları uygulamaya çalış . Kimse o motorun ihitiyacı olanı onu üretenlerden daha iyi bilemez.

aynen katılıyorum sakın ha bas ta iyi açılsın bu lafa inanma sakın ha

Hayırlı uğurlu olsun.

tavsıyem orjınallıgını bozma
ve aksesuarda sadece ve sadece kalıtelı markalar kullan rızoma gıvı vs....

Motosikletler ucuz olsun diye, özellikle düşük cc olanlar uyduruk lastiklerle geliyo. Eğer daha güvenli bir sürüş istiyosan o lastikleri pirelli sport demonlarla değiştir. Lastiklerin eskimediği için satarsında. 450-500 civarı bi çift pirelli sport demon şuan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar