Manavgat motosiklet festivali, En güzel bayan pilot yarışması !!

Tarih 09.06.2012 Manavgat Motosiklet Festivali - Antalyadayız. Taaa mersinden geldik oralara :)
bizim kulüple oturmuşuz motorları kesiyoruz , biralarımızı yudumluyoruz sohbet filan derken. Birazdan stunt show yapacak Troger Mokus' u bekliyor herkez az bi zaman vardı ..
birden bi mikrofon sesi !
Sunucu mikrofana 2 kere tık tık diye vurdu ehhem diyerek başladı konuşmaya ..
'' EVVVVETT SEVGİLİ MOTOSİKLET TUTKUNLARIMIZ,SEVGİLİ MİSAFİRLERİMİZ TROGER MOKUS'UN SHOWUNDAN ÖNCE FESTİVALİN EN ÖNEMLİ YARISMASINI BASLATMAK İSTİYORUM
İZNİNİZLE .
En uzaktan Gelen motor ,
En Yaşlı Motor Pilotu ,
En Genç Motor Pilotu ,
En Orjinal Motor ,
En Çılgın Motorcu ,
En Güzel Egzoz Sesi ,
En Güzel giyinen Motorcu ,
ve EN GÜZEL BAYAN PİLOT OLMAK ÜZERE BU 8 KATEGORİDE YARIŞACAK ADAYLARI KAYIT İÇİN GİRİŞE BEKLİYORUM ''DEDİ
Hemen Tuttum sevgilimi hadi dedim yok dedi utanırım filan dedi bütün luip hadi diyor hala utanıyor bu lan kaldırdım aldım bunu omuzuma götürdüm benim motorun başına actım kontagı bastım marşa 2 gaz verdim hadi askım sen alacan bu ödülü dedim baktım gaza geldi bu tamam dedi :)
Bindim arkasına meydana gittik girişte kayıt yaptırdık , an geldi ve adam konuşmaya başladı '' ilk kategorimiz olan en güzel bayan pilotları meydana bekliyoruz '' dedi.
daha kimse yoktu herkez cekiniyordu hemen gönderdim benimkini meydana gerisi ovideoda zaten :)
yanlız orda iyne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık var bide show tw yin kameraları dibinde cekiyor benimkini bunun eli ayagı titredi manyak gibi sürmeye basladı motoru milleti eziyordu dönerken ayaklar yerde filan kaldı hatta . böyle güzel bir anımız geçti okudugunuz ve izlediğiniz için teşekkür ederim :)

Haaa bu arada 3 . oldu kız arkadaşım yarışmada .. 2 tane dragstar vardı bayan sürücüler onlar 1 ve 2 . ciliği kaptı .

Videoyu izleyemenler http://www.dailymotion.com/video/xrsyyj_mov-0410_auto bu adresten izleyebilrler ...

O nasıl bi plakalık iptalidir.Taş motoruyla girişimişsin direk

AÇILMADI AMA İLK FIRSATTA HEMEN...FULYA' YI TAHMİN EDEBİLİYORUM AMA:::))))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tebrik ediyorum ...
Ama bide ablamızın yüzünü görseydik be.....
:)

Bi gazla dedim , demez olaydım redline dan indirmedi ibreyi ...
yavas lan yavas anasını avradını yedin motorun dedim :)
ya normalde güzel sürüyorda orda biraz panikledi işte ..
emir arkadaşım iyi güzelde o facebook adresini ordan kaldırırsan sevinirim , anlayışlı olsak hani biraz pekte hoş bir davranış değil.

Bi gazla dedim , demez olaydım redline dan indirmedi ibreyi ...
yavas lan yavas anasını avradını yedin motorun dedim :)
ya normalde güzel sürüyorda orda biraz panikledi işte ..
emir arkadaşım iyi güzelde o facebook adresini ordan kaldırırsan sevinirim , anlayışlı olsak hani biraz pekte hoş bir davranış değil.

haklısın dostum bulunca paylaşim dedim kaldırıyorum hemen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar