Arama sonuçlarınız

1. murat_1989

Bandit kask ve sipariş ?

Bandit kask almayı düşünüyorum fakat Almanyadan sipariş vermem gerekiyor daha önce deneyimi olan arkadaşlar varsa prosedürler nasıl işliyor bilgilendirebilirlermi ?
  2. murat_1989

KTM 620 LC4 hakkındaki görüşleriniz ?

Arkadaşlar bir kaç ay önce motorumu sattım fakat yanımdan motor geçse içim burkuluyor.Dayanması çok zor heleki yaz aylarında :) 6000tlye bir ktm buldum motor yapılmış fakat işe olumsuz yönünden bakmak istemiyorum ama super motor konusunda fazla bilgim olduğuda söylenemez daha önce cruise...
  3. murat_1989

offff akü pofff akü

vlm 12v 9am akü aldım bugun kutudan cıkardım yarım saat 45 dakkika şarjda beklettim daha sonra getirip motora taktım fakat motor çalışmadı.Uzun zamandır motoru çalıştırmıyordum ne yapmalıyım aküyü götürüp 12 saatden fazla şarjdamı bekletmeliyim ?
  4. murat_1989

İlk Adım :) SINAV ve yardım

Cumartesi günü {YARIN :( } A2 motor ehliyeti için sınava giricem ve fazla bilgi sahibi değilim,B ehliyetim var fakat bi kaç siteye baktım hepsinde A1,A2 Başlığı altında sınav soruları var benim giriceğim sınav sadece 20 soruluk bir sınavmış fakat çalışabilicek bir adres bulamadım konu ile ilgili...
  5. murat_1989

Barış Mançoyu saygıyla anıyoruz.

İyiki vardın,iyiki yaşdın,iyiki yaşattın herzaman kalbimizde .................
  6. murat_1989

Ankara Donuyorrrrrrrr....rrr.rrrr.rr.r......

Arkadaşlar böyle bir soğuk daha önce yaşamadım bu nedir ya -10nun altında bir hava var Ankarada.Benim motor garajda yatmasına rağmen çalıştıramıyorum gaz yemiyor acep ne etmeliyim. :silent:
  7. murat_1989

Ehliyet sorunu _?_

Şuanda ehliyetim yok fakat şubattaki sınava kadar herhangi bir kursa kayıt yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda bir soru var bunu birkaç yerde duydum ama net bi bilgi sahibi olamadım eğer böyle bir olay varsa mutlaka bilen bir arkadaş vardır diye düşünüyorum.Şimdi kursa başvurduktan sonra ehliyet...
  8. murat_1989

Bebeiiiim :)

http://imageshack.us/photo/my-images/839/dscf0346g.jpg/ En sexxxsi karasi bu :)HIMMMMMMMMM http://imageshack.us/photo/my-images/52/dscf0344u.jpg/ ATEŞLLLLLLLLLLİİİİİİİİİİ http://imageshack.us/photo/my-images/37/dscf0348a.jpg/ ERİDİNİZMİ :)
  9. murat_1989

Canı sıkılan varsa National Geographıci açsın

:thumleft:
  10. murat_1989

Leather clup Korumalı deri mont

Arkadaşlar elimde bir adet leather clup marka korumalı deri mont var herhangi bir yırtık,çatlak veya deformesi yoktur.Kışlık iç astarı ve bel,sağ-sol omuz,dirsek korumalıkları vardır.Fiyatına göre çok kaliteli bir üründür ve memnun kalıcağınızın garantisini verebilirm.Ürünün bedeni xxl olarak...
  11. murat_1989

Ankara Regal Raptor DD 250-E

motorun muaynesi hariç( 7 aylık ) herşeyi tam 2007 model 24000km ufak tefek sorunları var fakat canavar gibi sahibindene ilan vermedim motoru görmek istiyen arkadaşlar için telefon numaramı yazıyorum 5343544499 motorun fiyatını:3.000 olarak düşünüyorum motorun kış bakımını yaptırmadım...
  12. murat_1989

debriyaj sorunu ????

arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun. regal r dd250-e9 kulanıcısıyım motoru çalıştırmadan önce vitesi boştan bire çekiyorum debriyaj sıkılı halde ateşliyorum fakat motor kendini öne atıyor sizce sorun ne olabilir ? ayrıca motor ateşlemeyi çok geç alıyor oda ayrı bi konu :(
  13. murat_1989

ANKARA GÖLBAŞI muayne istasyonunda ile ilgili .....

Arkadaşlar aramızda Ankara gölbasında motorsiklet muaynesi için randevu almadan bekliyen arkadaşlar varmıdır ve hangi saatler arasında gitsem daha mantıklı olur ?
  14. murat_1989

off offfff :(

Yav bi motoruma kavuşamadım ya bugun 4 gün oldu uykularım kaçıyor artık.:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:
  15. murat_1989

Ultimacı varmıki aramızda ?

??????:sunny:?????
  16. murat_1989

kararsız kaldım ve yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar öncelikle hepimizin başı sağolsun.:pale: Ben henüz motor ehliyeti almadım fakat 22 sinden sonraki sınava girip almayı düşünüyorum motor kullanmayı hep istemişimdir fakat hiç nasip olmadı inş bu ocak ayına kadar bi motor almayı alıp bu keyifli heyecağını yaşamayı istiyorum.İlk olarak...

Yeni mesajlar