KTM 620 LC4 hakkındaki görüşleriniz ?

Arkadaşlar bir kaç ay önce motorumu sattım fakat yanımdan motor geçse içim burkuluyor.Dayanması çok zor heleki yaz aylarında :)

6000tlye bir ktm buldum motor yapılmış fakat işe olumsuz yönünden bakmak istemiyorum ama super motor konusunda fazla bilgim olduğuda söylenemez daha önce cruise kullanıyordum.Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa lütfen yardımcı olsun yakıt kapesitesi nedir,max cc nedir ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR.

Birde mümkünse parça konusunda ex bilgisi olan arkadaşlar nasıl ve nekadar maliyetlerle ulaşabiliceğimizi yazarlarsa sevinirim.

KTM sağlam, sağlam olduğu kadarda pahalı olduğunu biliyorum motor yaptırmanın nasil bir etkisi olur bilmiyorum ama haysung 250 bile 6000 tl ye satılırken KTM nin 6000 TL olması beni şüphelendirir belki piyası budur benimki tamammen duygusal olarak düşündüğüm birsey.

Süper Moderatör (BBRR)
yedek parçası sıkıntılı ve pahalı 2000 öncesi BMW f 650 bak derim .. GS olmayanlarından .. aynı rakamlara daha sorunsuz daha zevkle bineceğin bir makinen olur ..

parçasını servisi aylarca getiremiyor, e-bay gibi sitelerden parça alırsınki anlıyorsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar