Arama sonuçlarınız

1. Zodium

Alinik Deri Ceket

Merhabalar xxl beden sifir yada sifir tadinda korumali yada korumasiz deri motorcu ceketi aramaktayim renk olarak sadece siyah renk düsünüyorum fiyatta ucmayalim iyi forumlar :)
  2. Zodium

Angel eye

Alinik kirmizi yada kirmiziya calan angel eye iyi forumlar :)
  3. Zodium

Satilik garantili sifir beyaz ipad 2 32 gb wifi+3g

Sifir ve hic kullanilmamistir tr garantilidir sadece elektronik cihazlar ile takas düsünebilirim tek fiyat 1250 tl iyi forumlar.
  4. Zodium

Samsung galaxy s2 kullanan varmi ?

Merhaba ay sonuna dogru beyaz bir galaxy s2 almayi planliyorum kullananlar bilenler varmi bu cihazi tesekkürler :)
  5. Zodium

Aliniklarim

Merhaba alacagim ürünler sifir yada sifir kondüsyonda olmalidir xl yada xxl beden korumali yada korumasiz belden oturmali deri ceket ariyorum. Yazlik deri eldiven. Ixs,shoei,arai,agv xl ceneden acilir kask ve anti far/glar özellige sahip gece yolculuklarimda kullanacagim tercihen sari lensli...
  6. Zodium

250 cc icin balata tavsiyesi

Merhaba ön/arka cift disk frenli olan 250 cc maxi scooterim icin kaliteli balata markasi tavsiye edermisiniz yoksa en mantiklisi orjinalimidir :)
  7. Zodium

Ön/arka cift disk fren balatasi

250 cc maxi scooter motorum icin kaliteli ön/arka disk fren balatasi ariyorum önerileriniz nedir orjinalden sasma diyeceksiniz :) ama farkli alternatifleride degerlendirmek istiyorum olumlu olumsuz yorumlariniz neler tesekkürler :)
  8. Zodium

Gece sürüs gözlügü ariyorum

Gece yolculuklarimda kullanmak icin gece sürüs gözlügü ariyorum sifir olmasi tercihimdir.
  9. Zodium

Siyah plastik aksamları yenilemek için pratik bir yöntem

Merhaba işinize yarayacağını düşündüğüm için konu açmak istedim 1 hafta kadar önce opete uğradım benzin almak için gelmişken reyonları gezeyim dedim marketteki kalwax adlı bir ürün vardı lastik parlatma amaçlı tereddütle aldım hemen orada uyguladım harika oldu lastikler rahat duramadım...
  10. Zodium

Alinik 250 cc Maxi Scooter Egzos'u !

Merhaba arkadaslar 250 lik Grand Vista'ma uyumlu sifir yada 2.el cikma sorunsuz egzos ariyorum tesekkürler :)
  11. Zodium

Cep Telefonu Garanti Prosedürü Hakkinda Bir Soru !

Merhaba arkadaslar iki adet Nokia E72 cep telefonum var bir tanesinin ekraninin icine hatiri sayilir sekilde toz girmis durumda telefon garantili faturasida var garantiye göndersem bekleme süresi nedir biliyormusunuz birde yerine telefon veriyorlarmi yoksa kendimizmi temin ediyoruz cevaplarsaniz...
  12. Zodium

Degisik bir Yardim :)

Merhabalar yakinda evlenip avrupaya tasinacagim icin internet serüvenimi bitirmek üzereyim sormak istedigim google'da hakkimizdaki baslik yada verileri nasil silebilir yada sildirebiliriz google'a mail atsak ise yararmi yardimci olursaniz sevinirim dostlar :)
  13. Zodium

Bilgisayar/internet ustalarindan yardim

Merhaba forumdaslar hakkimizda google'daki bazi baslik yada verilerin silinmesi icin ne yapmamiz gerekli google'a mail atsak bir ise yararmi mail adresine baktimda bulamadim yardimci olabilirmisiniz.
  14. Zodium

Bu Xmax'a ne Oldu ?

Arkadaslar bugün tahmini 2007-2008 model bir yamaha xmax gördüm tesadüfen bir kac yüz metre beraber seyrettik yolda arkasinda artcida vardi isiklarda durduk neyse yesil isik yandi gaz vermesiyle beraber motor resmen dagildi sanki motorun icinde bilya vardi gaz verdikce cat cut sesler geldi...
  15. Zodium

Apollo hakkinda

Merhaba arkadaslar bir yasima daha girdim bir arkadasta Apollo marka rx 250 model cross motosiklet var israrla takas edelim diyor benim makinayla ben daha önce Apollo diye bir marka duymadim siz duydunuzmu bilgisi olan varsa paylasabilirmi rica etsem tesekkürler :)
  16. Zodium

ücretsiz korna

kornami degistirdim saglam ve sorunsuz olan 250 lik scooter'imin kornasini ihtiyaci olana ücretsiz veriyorum.
  17. Zodium

Ferrari korna hakkinda

Arkadaslar merhaba ben 250 lik Kymco scooter'ima 12v ferrari korna taktirmayi düsünüyorum siz ne dersiniz muayenede sorun cikarmi cok göze batarmi bu arada elinde satmak isteyen arkadasimiz varsa bana özelden ulassin :)
  18. Zodium

Acil aliniklarim

Merhaba arkadaslar ekipmanimi yeniliyorum aradiklarim sifir yada sifir ayarinda 2.el 4 mevsim belden oturmali xl yada xxl ceket boy 190 kilo 90 siz tahmin edin :) cene acilir kask yada tomcat modeli olabilir xl beden son olarakta gözlük ariyorum iyisinden aynali ve polarize kemik cerceveli...
  19. Zodium

250 cc Maxi Scooter'a hava filtresi önerisi ?

Merhaba arkadaslar 250 lik Kymco maxi scooter'ima yeni bir hava filtresi almam gerekiyor tavsiyeleriniz nedir :)
  20. Zodium

Hava filtresi nasil temizlenmeli ?

Merhaba arkadaslar 250 lik scooter'imin hava filtresini ilk defa kendim temizleyecegim nasil temizlemeliyim :)

Yeni mesajlar