Zodium Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 1 Eyl 2011 Mesajlar 813 5 Şub 2012 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Merhaba arkadaslar 250 lik Kymco maxi scooter'ima yeni bir hava filtresi almam gerekiyor tavsiyeleriniz nedir
Merhaba arkadaslar 250 lik Kymco maxi scooter'ima yeni bir hava filtresi almam gerekiyor tavsiyeleriniz nedir
Süvarİ2 Katılım 10 Nis 2008 Mesajlar 786 5 Şub 2012 #4 sanırım temizleme hakkındaki sorunuzdan 3 dk. sonra filtreyi değiştirme fikrine döndünüz. şimdiden hayırlı olsun
sanırım temizleme hakkındaki sorunuzdan 3 dk. sonra filtreyi değiştirme fikrine döndünüz. şimdiden hayırlı olsun
Zodium Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 1 Eyl 2011 Mesajlar 813 5 Şub 2012 Konu Yazar #5 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Süvarİ' Alıntı: sanırım temizleme hakkındaki sorunuzdan 3 dk. sonra filtreyi değiştirme fikrine döndünüz. şimdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... hayir arkadasim düsündügün gibi olmadi malesef ben hem filtremi degistirmek hemde filtrenin nasil temizlendigini ögrenmek istiyorum @ tamyak tabiki orjinal en iyisi ama cesitli hava filtreleri varmis performansa katkisi bile oldugu söyleniyor. @ v max tesekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ---------- yokmu bilgisi olan
Süvarİ' Alıntı: sanırım temizleme hakkındaki sorunuzdan 3 dk. sonra filtreyi değiştirme fikrine döndünüz. şimdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... hayir arkadasim düsündügün gibi olmadi malesef ben hem filtremi degistirmek hemde filtrenin nasil temizlendigini ögrenmek istiyorum @ tamyak tabiki orjinal en iyisi ama cesitli hava filtreleri varmis performansa katkisi bile oldugu söyleniyor. @ v max tesekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ---------- yokmu bilgisi olan