Arama sonuçlarınız

1. puma007

[İstanbul - MT]

tüm istanbullu hemşerilerime saygılar...istanbul yollarında motor sürmenin zorluğunu ama gezecek yerlerin çokluğunu hepinizle paylaşmak dileğiyle istanbullular olarak herkesi dayanışmaya davet ediyorum...
  2. puma007

hyosung 250 R alınır mı?

sizce 7850 ytl ye hyosung gt250 R Alınır mı ? bu fiyata değer mi?
  3. puma007

cbr 125 kesin alacam

honda cbr 125 almaya kesin niyetlendim. BENİ CAYDIRACAK YADA ŞİDDETLE KARŞI ÇIKACAK VEYA ŞİDDETLE TAVSİYE EDECEK KULLANICILAR VE AGRESİF TİPLER ARIYORUM :)
  4. puma007

sigorta parası

motosiklet alırken ödediğimiz 22ytl sigorta parasının ne anlama geldiğini bilen var mı? sanırım kaza sonrası oluşacak tedavi masrafı bu başka bişi değil
  5. puma007

Meleğimi Kaybetmek..

Sevdiğim Insani Kaybedeli... 2001 yılında dünyalar tatlısı bir meleği sevdiğimi kaybetmenin yıldönümünü paylaşmak istedim sizlerle..ilk aşkım ilk sevdiğim ve hep ilkleri yaşadığım ve bir daha asla ilk olmayacak güzellikleri yaşadığım insanı kaybetmenin hala daha acısını çekmenin onur duyulucak...
  6. puma007

honda NSR125 R hakkında

bu motor neden türkiyede yok yada yoksa honda artık bunu üretmiyormu? allah aşkına bilen varsa anlatsın...bence cbr den çok daha güzel keşke bizde de olsa bence haksızlık bu ayrıca fiyatı nedir bunun?
  7. puma007

en büyük pişmanlığınız

öyle bi an vardır ki keşke geri dönüp düzeltebilsem dediğiniz ama artık geri dönüş yok!! kendinizi affetmediğiniz pişmanlığın en büyüğü...hadi bakalım dökülsün kirli motorlar yağlıyalım
  8. puma007

hayabusanın anlamı

hayabusa; pelegrin kuşudur bu kuşun özelligi şudur; düz uçuşta bir güvercin bile onu geçebilir fakat dalışa geçteğinde ondan daha hızlı bir kuş yoktur..dalışa geçince saatte 300kmden fazla hıza çıkabiliyor ve kanatlarını yana alıp damla şekline bürünüyor kaynak: national geographic yani honda...
  9. puma007

Aşk öldü

aşk nedir? bence cevabı olmayan sadece hissedilendir.şu an anladımki saygı duyulmadan,hoşgörü,bir tatlı bakış,içten bi okşama olmadan sevgi olmaz! hangimiz sevgi nedir biliyoruz? kaçımız gerçek ve içten bir sevgi gördük ki? ben birzamanlar ne büyük hata yapmışımki güzelliğin aşk olduğunu...
  10. puma007

Hangi Motoru Tercih Ederdiniz?

artık en iyi motoru belirlemenin zamanı geldi..herzaman iyiler kazanır,motor aleminin kralını belirleyelim ve artık motorun hakkını motora verelim... diyelim paranız var sport modeli alacaksınız hangisini alırdınız?
  11. puma007

çin motorlarından hangisi daha iyi?

arkadaşlar ankete katılmanız bütçesi dar olan arkadaşlara motor seçimi konusunda yardımcı olacaktır; katılırsanız sevinirim uzun zamandır forumlarda çin motorları arasında savaş olduğunu görmekteyiz artık hangisi daha iyi karar verelim. baz alınması gerekenler 150 ve 125cc... touring ve chopper...

Yeni mesajlar