cbr 125 kesin alacam

alayım mı?

• almazsan pişmaniye olursun

Oy: 5 26.3%
  • kesinlikle al derim hele bi alma döverim

Oy: 5 26.3%
  • al da gör neymiş!!

Oy: 2 10.5%
  • kafayı mı sıyırdın alınır mı o be?

Oy: 7 36.8%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
honda cbr 125 almaya kesin niyetlendim. BENİ CAYDIRACAK YADA ŞİDDETLE KARŞI ÇIKACAK VEYA ŞİDDETLE TAVSİYE EDECEK KULLANICILAR VE AGRESİF TİPLER ARIYORUM :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili puma007 hoşlandığın şiddet derecesi ne bilmiyorum ama.. :p cbr 125 hakkında yeterince agresif biri sayılırım mobilet lastikli bir racıng binecem diyosan sen bilirsin ayrıca bu başlık yanlış yerde almak isteyenlere taşıyorum :bounce:

mobilet lastiğine benzer bi yanı olduğunu sanmıyorum.. honda onu en iyi performans ve güvenlik için en uygun kalınlıkta tasarlamıştır eminim(kullanım klavuzundada öyle diyo)... hıı yok beğenmiyorum illaki derbi veya aprilianın ki gibi kalın olsun diyosan kendin 250-300 ytlne kıyar en ii ve daha kalın lastiği taktırırsn.. bu arada derbi ve aprilia ile fiyatları konusunda kıyaslandığında aradaki farkla 10 tane cbr lastiği kalınlaştırırsın...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ister al ister alma nehalinvarsagör.bunun için topic açılırmı ya.sinir etmeyin ya adamı.kızdırmayın beni.tepemi attırmayın gelirsem....

yeterince agresif oldumu canım.:queen: daha agresif yazarsam direk silinir sanırım:silent:

valla ne diyim bilmemki.bende başlarda cbr125 severdim.ama şimdi pekte mantıklı gelmiyo.race makine alcaksan 600 cc ve yukarı olsun.125cc race para vediğine değmez bence.genede sen bilirsin.hevesini kırmak istemem ama bence alma:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunu güçlü bir racing diye alma, YBR tarzı motor arayıp da bunda karar vermiş gibi al o zaman mutlu olursun. Bence çok iyi seçim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
:farao: bak kardeşim beni sinir etme seni dövecem sonunda ne cbr si yaa,ne cbr si motorda ses yok yaaa hiç öyle motor olurmu yaa?motor dediğin biraz sesli olcak gürültü yapcak yaaa.

sevgili dostum motorun üstüne otur...kendi kararını ver...ama bu cbr 125 başlığını açana dek seni sevmiştim...:mrgreen:

cbr motora akropoviç eksoz kn filtre ha inanmıyorum size HARİKASINIZ :pr:

Kusuruma bakmayın ama ben bu tarz seylere cok kızyorum:farao:
Birseyler alırken birilerine sormak mı lazım illa.Buna sen karar verceksin simdi sana millet alma dese almıcak mısın?
Bide sunları cok okuyorum 600'luk almak istiyorum nasıl olur:silent:
Kendine guveniyorsan al tabiki:cat:
Motorun ustunde durmakla motora binmek arasında cok fark vardır ve bunu en iyi kişi kendisi bilir:cat:

EgeKnn' Alıntı:
sevgili puma007 hoşlandığın şiddet derecesi ne bilmiyorum ama.. :p cbr 125 hakkında yeterince agresif biri sayılırım mobilet lastikli bir racıng binecem diyosan sen bilirsin ayrıca bu başlık yanlış yerde almak isteyenlere taşıyorum :bounce:
senin motorun da pek farklı değil be abi :)

ne açıdan konu lastikse eğer hiç tartışmayalım aç oku lastik çaplarını

her açıdan :) :queen:

arkadaşlar agresifliğiniz için teşekkür ediyorum demek pek sevilmeyen bi motor..amacım biraz espri katmaktı ama yinede alıcam ve hepinizden dayak yemek için toplanmanızı isticem:p

HONDA CBR 125:cat: alınmaya değer motor BEN 3 yıldan beri kullanıyorum gayet memnunum resmine bakarak motoru diğer 125 motorlarla kıyaslamayın:farao: bin we kendin karar wer nasıl makine olduğuna :cat:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
2006 da sormuş soruyu arkadaş :)

hala karar veremedi ise yapılacak bişi yok :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar