puma007' Alıntı:
kardeşim abim free01 pişmanlığımı değiştirdim hayatımda ilk ve son sevdiğim aşkımla daha daha doyasıya yaşayamamak pişmanlığım! günümüzde kaç kız sevginin değerini biliyorki ve görüyorsun kim YÜCE kim CÜCE! ALLAHIM ilk sevdiğime baktıkça onun değerini daha iyi anlıyorum ve asla onun gibisi gelemez diyorum çok mu zor onun gibi doyasıya ve içten sevmek! free abi sen inan bana sevgiyi hakediyorsun ve mutlaka bulacaksın..dünyada yanlız değiliz ve biliyorumki MELEKLER ARAMIZDA BİZİ İZLİYORLAR SADECE KENDİ SESİMİZİ DİNLEYELİM ONLAR BİZİ BULACAK
Hayırlısı neyse o olsun dostum ya.eger kısmetimizde o sevgiyi yaşamak varsa yaşarız kısmet degilse zaten olmaz.Ben herzaman allahtan herşeyin hayırlısını diledim hayırlı olacaksa olsun dedim.ama senin yaşadıkların okuduğum andan itibaren tüm dünyamı alt üst etti.senin sevgini kıskanmadım asla ama "keşke beide böyle seven olsaydı "diye düşünmedim desen yalan olur .

)
puma007' Alıntı:
kardeşim abim free01 pişmanlığımı değiştirdim hayatımda ilk ve son sevdiğim aşkımla daha daha doyasıya yaşayamamak pişmanlığım! günümüzde kaç kız sevginin değerini biliyorki ve görüyorsun kim YÜCE kim CÜCE! ALLAHIM ilk sevdiğime baktıkça onun değerini daha iyi anlıyorum ve asla onun gibisi gelemez diyorum çok mu zor onun gibi doyasıya ve içten sevmek! free abi sen inan bana sevgiyi hakediyorsun ve mutlaka bulacaksın..dünyada yanlız değiliz ve biliyorumki MELEKLER ARAMIZDA BİZİ İZLİYORLAR SADECE KENDİ SESİMİZİ DİNLEYELİM ONLAR BİZİ BULACAK
Dostum bak ikimiz nekadar zıt duygular yaşıyoruz farkettinmi
sen sevdiğin taptığın insan için "pardon o bir melek" neler hissediyosunnnnn
ben neler söylüyorum arkasından beni sevdiğini sandığım o insan için....
asıl üzülmesi kahrolması gereken benim
sen mutlu olmalısın hernekadar yanında olamasada
o melek yanında degil ama tüm ruhunda şimdi
önemli olan fiziksek duygular sevgiler degilki
önemli olan görmeden dokunmadan sevebilmek
nekadar huzurlu o melek şuan hissedebiliyomusun senden sonra bizleri bile mutlu etti sana yaptıklarını ögrendiğimiz andan itibaren.sanki çok iyi tanıyomuşum gibi sanki o kardeşimle uzun yıllar dostluk yapmışım gibi moda soktu hepimizi .... nemutlu sana ne mutlu ona
iyiki gelmiş yeryüzüne bak bukadar insanı üzmedi aslında aksine mutlu olmanın yollarını gösterdi hepimize dimi
sen rahat huzurlu ve sevginin arkasında ol dostumm.....