Arama sonuçlarınız

1. O

karbüratör kurulum

herkese merhaba bi sorum olacak: karburatörü açıp temizleyip geri taktım rölantide çalışıyor gaz verince stop ediyor bir fikri olan var mı ?
  2. O

ezik depo

merhabalar deponun üst kısımda avuç içi kadar ezilme var sanayiide bunu yapabilirler mi fikriniz nedir ?
  3. O

dişli takozu vidası

nerden bulabilirim ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ---------- başka hangi jantın ki uyabilir bilen avrsa model yazarsa sevinirim
  4. O

yine ben

merhabalar sayın motosikelt seven arkadaşlarım nickimi gudubettin olarak değiştirmek istiyorum ne dersiniz daha yeni yaptırdıgım motor ustadayken tıkır tıkır 6 7 km sonra fıss . elimle hava filtresini kapatınca miss gibi çalışıyor motor elim orda gidemiyeceğim için bi çözüm...
  5. O

temizlik

örnek resimdeki kısımlar biraz kirli nasıl temizlerim parlatırım ?
  6. O

sorum üstatlara

üstatlar karburatör tahliye vidasını acınca benzin akıyor bu pistona kesin benzin gidiyor demek midir ?
  7. O

karbüratör değiştirme

merhaba üstatlar karbüratör değiştirilirken nelere dikat edilir eskisi sökülüp yenisi taklır bu kadar mı artı birşey gerekli mi ?
  8. O

hava sorunu

üstatlar motor rölantide çalışıyor gaz verince stop ediyor hava filtresininin oduğu yeri elimle kapatınça çalışıyor bilgisi olan var mı bu konuda ?
  9. O

yaıştırıcı öneri ?

merhaba arkadaşlar benzin bbompası çıkışında olan demir boru çıktı ikisi de demir öyle bir yapıştırıcı lazım ki hem tutacak hem benzin kaçırmayacak ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
  10. O

buji kablosu (kırmızı)

merhaba arkadaşlar bu resimdekine benzer kablo nereden bulabilirim yalnızca dışındaki kablo da olsa işimi görür
  11. O

gösterge ışığı

arkadaşlar bu veya benzer parçayı nerede bulabilirim ?
  12. O

küçük far

merhaba ustatlar ufak far arıyorum yuvarlak alttan baglantılı . motorunda olan varsa model yazabilir mi
  13. O

jikle ayarı

jiklesiz gidince biraz gazda stop ediyor ama jikleye basılı kullanınca motor mükemmel çalışıyor varm ıbi çaresi bunun parmagım jiklede kullanmaya alışamcam yoksa
  14. O

elektrik sorunu

üstatlar çalışan motor aniden durdu sigorta sağlam ışıklar sinyallet komple gitti fikri olan var mı ?
  15. O

parça ismi ?

merhaba üstatalr bu arka lastiğin takılı olduğu yerde salıncağın en arkasında somun sıkılan parçanın adını bilen var mı ?
  16. O

karbüratöre giden kablolar

üstatlar bu karbüratöre giden 2 2 toplam 4 tane kablo var sigorta gibi bişeye gidiyor ne işe yarıyor bilen var mı ?
  17. O

karbüratör sökme sorunu

arkadaşlar karburatörüm fakat jikle telinin bağlı olduğu yeri çıkartamadım ? fikri olan var mı
  18. O

bu parça nerede bulunur

bunun için yeni karbüratör mü almalıyım ?
  19. O

ALARMI İPTAL ETMEK

merhabalar üstatlar bu alarm zımbırtısının soketini sökünce motor çalışmıyor alarmı kullanmak istemiyorum koltuğun altında kalabalık görünüyor var mı bir yolu? motorun kendisinde vardı, sanırım orjinal o soketi söküp gerekli erkek sokati takınca alarm iptal olur mu acep?
  20. O

ateşleme sorunu

merhaba arkadaşlar bobinler ateşlemiyor cdi beyin de değiştirdim yine aynı sorun devam fikri olan var mı ?

Yeni mesajlar