O ozgurfs Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 26 Haz 2011 Mesajlar 138 29 Şub 2016 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. merhaba üstatalr bu arka lastiğin takılı olduğu yerde salıncağın en arkasında somun sıkılan parçanın adını bilen var mı ?
merhaba üstatalr bu arka lastiğin takılı olduğu yerde salıncağın en arkasında somun sıkılan parçanın adını bilen var mı ?
O ozgurfs Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 26 Haz 2011 Mesajlar 138 29 Şub 2016 Konu Yazar #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. doğru öyle geçiyor bana o dikdörtgen şeklindeki kapaklardan lazım acep bulunur mu
BrARES Katılım 20 Nis 2011 Mesajlar 5 1 Mar 2016 #4 bnm motordada kapak ve somunu dusmustu yenısını almak yerıne kalın rondela ve yenı somunla sorunu cozmustum
bnm motordada kapak ve somunu dusmustu yenısını almak yerıne kalın rondela ve yenı somunla sorunu cozmustum
O ozgurfs Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 26 Haz 2011 Mesajlar 138 1 Mar 2016 Konu Yazar #5 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. görüntü takıntım var orjinal veya benzerini arıyorum