Arama sonuçlarınız

1. A

Yolda kaldım acil destek lütfen

Merhaba scooterum ile eve gelirken birden çekiş düşer gibi hissettim yokuş çıktığım için normaldir diye düşündüm gazı yükselttim fakat birden ön arka teker kilitledi az daha düşüyordum, yokuş çıktığım için hızım azdı oradan kurtardım kendimi. Motor şuan yol ortasında ne arka, ne de ön teker...
  2. A

Elektirikli Scooterlar

Merhaba hiç bir şekilde ehliyet gerektirmeyen scooter arıyorum annem için, kendisi bisiklet sürüyor fakat artık yorucu geliyor fiyatı önemli değil kaliteli ve uzun menzil giden, polis tarafından durdurulmayan elektirikli scooter tavsiyesi arıyorum. İnternette pek bir bilgi bulamadım yardımcı...
  3. A

Whatapp'ın yeni özelliği sesli aramayı etkinleştirme ve bir sürü bilgi blogumda

Merhaba abiler , ablalar okuldan sonra çalışmayı bıraktım hem yağmurda deli gibi ver siparişleri dedi patron hemde günlük 15 tl veriyordu. Üniversite için günlük 15 tl az geliyordu bende işi bıraktım blog yazmaya başladım. Belki ek gelir hesabı olur diye ama google reklamlara başvurmam için...
  4. A

Yamaha Mt 125 cc

Yeni ogrendim ve fotograflarini gordum cok begendim fiyat belli degil henuz ama 250 cc yerine 125 yapmislar :(. Mobil oldugum icin fotograf atamadim özür dilerim.
  5. A

Akilli olun

Izmirden gelirken muglada 110 km hizla giderken yanimdan 600cc veya uzeri motor motor 200km hizla gecti artcili ve 5dk sonra cesetlerini gordum yolda hepsi tam korumaliydi ama bilincsiz gazlarsaniz sizi bir sey korumaz...
  6. A

Yamaha FZ6 Nasıl bilirsiniz?

Merhabalar sıfır 250cc düşünürken bu motorlara denk geldim sıfır 250cc fiyatına 6-7 yaşında temiz motorlar var. Alsam ileride zarar edermiyim? yakıt tüketimi çoktur o gerçek ama kuruş bazında bir şey söylenirse aklımda canlandırabilirim sonuçta günde 30km yapıyorum ona göre hesap yapacağım.
  7. A

Motorumu Sattım

Evet arkadaşlar 3.5 yıllık tvs apache maceram sona erdi , çok güzel vakit geçirdim kendisiyle çok kaliteli çok asil bir motor. Yetmeyince satmaya karar verdim denizliden bir arkadaş kamyonetiyle aldı götürdü. Şimdi arayış içine girdim elim kaşınmaya başladı önce hyosung gt 250 naked düşündüm...
  8. A

Pulsar 200ns alacaklar dikkat

Motor yeni geleceği için bizim Türk milleti hemen pis, kaka gözüyle bakacak ilk alan kişi sayısı az olacak sonra kalitesini ortaya koyunca herkes kapışmaya başlayacak aynı Tvs apache rtr racing'de olduğu gibi. (2012 - veya 2013 de en çok satılan commuter oldu .Sonra talep yüzünden kuralkanın...
  9. A

Süspansiyonlara bakın

https://www.facebook.com/photo.php?v=697316316991135&set=vb.121589387897167&type=2&theater Ne motor yapmışlar dedirtiyor insana
  10. A

Yamahadan 250cc Racing, Son 6 gün , Geri Sayım Yapılıyor.

http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/yamaha-r25-r3-launch-next-week/24684.html Yamaha kaynaklı bir site Yamaha firmanın söz verdiği 2 silindirli 250 veya 300cc motoru R25/R3 ' i 1 hafta içinde açıklayacağına dair ipucu verdi. Kaynak yukarıda ve ingilizce ben ilk paragrafı...
  11. A

Cbr 250 r Özür yazısı

Arkadaslar bu motora haksizlik yapmisim , uzerine oturunca ve 100km surunce anladim bunu. Bugune kadar attigim *oklar adina kullanicilardan ozur diliyorum. Tek gozume eksik gelen plastik kalitesiydi her an kirilacak gibi hissettim. Ayrica oturunca hic de minnacik olmadigini anladim ayaklar tam...
  12. A

Bu kask nasil ?

Yurt disindan kask alacaktim bilen yok tehlikeye atmayayim parami dedim. Bu kaska baktim bir cok ozelligi var , sizce alinir mi ? Hemen almayi dusunuyorum. http://www.motomaxonlineshop.com/scorpion-exo-750air-neon-kapali-kask-pmu1301
  13. A

Bu kaski nasil alirim ?

Bu urunu almak istiyorum kdv falan raziyim odemeye ama nasil ve nereye odeyecegim ? Bilgisi olan varmidir arkadaslar ? http://www.motoin.de/Helmets/Integral-Helmets/Marushin-RS2-CARBON::14627.html
  14. A

Kawasaki z250 yeni naked / çift silindir.

Evet arkadaşlar kawasakiden yeni çift silindirli naked , şuan asya ülkelerinde satılıyor. Kawasaki türkiyeye mesaj attım ama dönüş yapılmadı motor hakkında. Son hızı 170km / saat ve 6 vites. Type of engine: 4 stroke, water cooled, twin parallel Displacement: 249 cc Bore x measures: 62.0 x 41.2...
  15. A

150cc'den 600cc yaptim oldu.

Evet arkadaslar bundan belki bilen bilir ben scooter, ybr apache sahibi oldum ve hala su an apache kullaniyorum kismet olursa gt 250 naked alicam. Amcam makam soforu ve cbf 600 cc motoru var bana verdi çankayada bende arabayi goturcem dedi. Dedim amca kocaman motor bu bir sey olmaz dedi motorda...
  16. A

Hangi deri montu alayım ?

Merhaba arkadaşlar mont almayı düşünüyorum. Siteden deri montun daha iyi olduğunu öğrendim kazalarda ve araştırmalarım sonucu şu ürünleri buldum; tavsiyeleriniz nelerdir acaba? Montu yaz- kış kullanacağım. Naked veya SS Motor arasında kaldım. ( GT 250 Naked veya Gt 250 r ) Bunlardan birisini...
  17. A

Bu dizliği alayim mi ?

http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-mafsalli-diz-koruma-pmu2146 Bu fiyata daha iyi bir sey bulunabilir mi yoksa bunu alayim mi arkadaslar ? Günde 30km yol yapiyorum surekli kullanicam.
  18. A

Hangi kaski alayim ?

Merhaba ls2 ff369 kullaniyorum 4.cu yasina girecek ve çeneden acilir. Yaz sonu hyosung gt 250 naked alacagim kirmizi renk. Bu motora uygun yine çeneden acilir güvenilir bir kask istiyorum. Fiyat sorun degil ama tabiki en iyiyi en uygun fiyata almak isterim. Tavsiye bekliyorum tesekkurler.
  19. A

Bu lastikler neden böyle ?

Tvs apache orjinal.lastik.motor 13 binde yagmur perfonmasinin berbat oldugunu biliyordum ama kislari surmedigim icin takmiyordum dun yagmur yagarken isiklarda durdum yesil yaninca gaza bastik ama sanki ayaklikta gibi bosa dondu ve 10 metre zor gittim yagmur durunca hareket ettim baktim bugun...
  20. A

Ben mi hatalıyım ? Trafik bilgisi olan arkadaşlar bekleniyor

Tam arkadamki sürekli korna çalarak beni taciz ediyor , bende ışıkları göremiyorum diye diğer öndeki araçların oraya girmiyorum. Bir kere en öndeyken arkamda korna çaldı bende yeşil oldu diyerek yola çıktım kaza atlattım. Yol acayip dolu en işlek yer burada. Arkadamki arabaya ışıkları...