Arama sonuçlarınız

1. H

Merhaba iki arada kaldım

Merhaba uzun yol için sorunsuz az yakıtlı bir motor arıyorum ama karar veremedim bütce maxxx 70bintl.
  2. H

Ramzey 125 çift silindir

Arkadaşlar motoru yeni aldım. 1aydır kullanıyorum gayet memmundum fakat bu gun 3 vitese atınca bir gacırtı bır ses geliyor bu ses 2 yada 1 de gelmiyo sadece 3 viteste geliyo. 3uncu viteste çekişte gitmesinde herhangi bir sorun yok sıkıntı yok ama acayip ses geliyor. usta bişey olmaz arka...
  3. H

bezin deposu

mrb arkadaşlar benim iki sorunum var birincisi ve en önemlisi pejo 103 var bende ve deposu alttan delindi ulunduğum yerde bir kayakçı var ben yapamam diyor sizce nasıl bir çözüm bulabilirim. İkincisi ise motorum cekmiyordu eksozu temizledim canavar oldu fakat acayip yakıyo vede ilk gaz verişte...
  4. H

Boğuluyor ve gitmiyor yardım lütfen

Mrb Arkadaşlar ben bu mopet ve motor konusunda cok yeniyim ve pejo 103 aldım sorunlarım var yardım ederseniz sevinirim 1- ısıtmayı çekmeden zor çalıyo 2- calışır durumda iken birden gaz verirsen horr diye bir ses cıkıyo ve gazı yemiyo hatta stop ediyo gazı cok yavaş vermen gerekiyo. 3- motor...
  5. H

peugeot 103 sorunu

Mrb arkadaşlar hem motorda hem forumda yeniyim ben peugeot 103 motor aldım ama çekiş düşük dik bir rampaya gelince kesiliyo baya nerde ise hiç hitmiyo birde birden gaz verince boğuluyo yavaş yavaş verince guzel yiyor ama çekiş yok sizce ne yapmam gerek 15-15 karbirator var açtım temizledim. hava...

Yeni mesajlar