Merhaba iki arada kaldım

Merhaba uzun yol için sorunsuz az yakıtlı bir motor arıyorum ama karar veremedim bütce maxxx 70bintl.

Her fikre acığım. Tecrübe 250bin km. 21 yıllık ehliyet sahibiyim 40 yasında yım.

Güzel açmaz.

Ben de benzer bütçe ile gezmelik bir motor bulayım diye niyetlendim. Eski v-strom 650'ler mantıklı geldi bir tek. O da 70binin biraz daha yukarısında kalıyor.

Uzun yol yapacaksınız vitesli de size adından belli tour makinesi lazım 500cc geçmemesi lazım dct ler zaten o rakama olmaz ..

Viteslide rs200 olabilir grenajlı rüzgardan az etkilenir oturuş pozisyonuda dik naked gibi oda uzun yol için iyi bir şey yormaz çok fazla ..
Onun dışında gw250f olabilir .. o fiyatlara aklıma başka gelmiyor belki iyi bir lastikle hero xpulse olabilir..

Scooter da gayet keyifli olur yolun tadını çok yorulmadan çıkarırsınz 250cc lik 70 bine varsa xmax forza alınır yakıtıda çok üzmez esas uzun yolda yüksek hacim scooter aşırı keyiflidir be az yakar ama o fiyatlara yüksek hacim bir scooter da sanırım alınmaz ..

Uzun yol yapacaksınız vitesli de size adından belli tour makinesi lazım 500cc geçmemesi lazım dct ler zaten o rakama olmaz ..

Viteslide rs200 olabilir grenajlı rüzgardan az etkilenir oturuş pozisyonuda dik naked gibi oda uzun yol için iyi bir şey yormaz çok fazla ..
Onun dışında gw250f olabilir .. o fiyatlara aklıma başka gelmiyor belki iyi bir lastikle hero xpulse olabilir..

Scooter da gayet keyifli olur yolun tadını çok yorulmadan çıkarırsınz 250cc lik 70 bine varsa xmax forza alınır yakıtıda çok üzmez esas uzun yolda yüksek hacim scooter aşırı keyiflidir be az yakar ama o fiyatlara yüksek hacim bir scooter da sanırım alınmaz ..

Çok tşk ederim rs 200 yerine ns 200 diye düşündüm. Gw250f ise 80 inden baslıyor fiyat

Motosikleti
Yok

O paralara 250cc ancak Xcity filan cikar, X-Max ya da Forza artik pek mumkun degil. Sym Jet14 (200cc) olabilir belki, bir de eski Joymax.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar