Arama sonuçlarınız

1. tanertc

Ergenekon Var mı? Yok mu?

2. tanertc

A Haber - ZDF - Basın Özgürlüğü!

3. tanertc

NASA' da kim? Biz Onlardan iyiyiz.

[/url][/IMG] Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye de dahil Doğu Akdeniz ülkelerindeki 900 yılın kuraklığına dikkat çeken Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’ne ‘sert’ çıktı: “NASA da kim? Biz onlardan iyiyiz!” Hürriyet...
  4. tanertc

Her Şeyi Bırakıp Adada Yaşamak

Sıradışı enteresan. http://www.rotasizseyyah.com/her-seyi-birakip-adada-yasamak.html [/url][/IMG] Reiner’ın hayat hikayesini anlatınca konu aşırı ilgi gördü ve bende biraz daha detaylandırayım dedim. Bilen, bilmeyen için herşeyi detaylıca baştan anlatıyorum. Reiner 1992 yılında dünyayı...
  5. tanertc

Silivri-Ucmakdere 12.04.2015

6. tanertc

Kawasaki VN 800 Marş Motoru Arıyorum

1997 uyumlu vn800 marş motoru lazım mesaj atabilirsiniz.
  7. tanertc

Kawasaki VN 800 1997 Satılık

Merhaba arkadaşlar. Motosikletimi satmaya karar verdim. Linklerde detayları mevcut. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-vn800-vulcan-1997-179517333/detay/...
  8. tanertc

İstanbul Çanakkale Marmaris Datça 2300km.

Bu kış bakımını yaptığım motorumla bu mesafedeki ilk gezi tecrübem için yıllık izini bekledim. 15-20 gün gibi bir zaman ayırmıştım, fakat hesapta olmayan şeylerden bir hafta ile sınırlı kaldı. Arkadaki ağaçlı yer evimin bahçesi yola çıkma hazırlıkları Gümüşyakayı geçerken Edirne...
  9. tanertc

Bakım ve onarım. Kawasaki VN800

Teşekkür ederim. Bir çok resmin açıklamasını yazamadım. Resimleri yüklemek çok zamanımı aldı. Fakat önizleme yaparken site hata verdi ve bende konuyu aç seçeneğini seçtim. Segman valf detayları önemli, dikkat edilmesi gereken noktalar. Malesef açıklamaları tam yazamadan konuyu açmış bulundum...
  10. tanertc

Bakım ve onarım. Kawasaki VN800 (Düzeltildi)

İlk açtığım konudaki, sebepsiz hatadan oluşan eksik açıklamalar dan dolayı çoğu resmin anlaşılmayacağı belliydi. O konunun kilitlenip bu yeni konu ile birleştirilmesini talep ettim ve konuyu düzenleyerek yeniden açtım. Valla çok uğraştım kaç saat oldu kusura bakmayın :) Merhaba sayın forum...
  11. tanertc

16 X 5,5 arka ve 16X3,5 ön Chopper Jant arıyorum

Motosikletimi kesip biçiyorum şu an ve custom(chopper) motor için 16x5,5 arka (ince olmamak şartıyla yaklaşık başka bir ölçüde olabilir.) ve 16x3,5 ön jant arıyorum. Hasarsız temiz çıkma da olabilir yada bildiğiniz satan yerler varsa bilgi verenleriniz olursa memnun olurum. Teşekkürler.
  12. tanertc

Çanakkale Kabatepe Çadır Kampı - 2 Günlük Deşarj

Merhaba. Bayram öncesi 20 günlük yıllık izinde planladığım bir Çanakkale Şehitlik gezisi ve kamp olacaktı. Maalesef iş yoğunluğundan dolayı izine çıkamadım. Bende kamp planını ani bir kararla içime dert olacağına, bayram tatilinde son 2 güne sığdırmaya çalıştım. Satışa çıkardığım, satılmazsa bu...
  13. tanertc

Telefon'da Dolandırıcılık ve Türk Telekom TTNET' teki Müşteri Bilgileri.

Herkese Merhaba. Cep telefonundan aranarak insanların nasıl dolandırıldığı hakkında haberiniz mutlaka olmuştur. Bende başımdan geçen enteresan olayı anlatmak istiyorum. Aslında enteresan olan telefon edip dolandırmak istemeleri değil, enteresan olan TTNET. Evimde TTNET ADSL internet...
  14. tanertc

KEIHIN CVK 36 Karbüratör Şamandırası ve Diyafram Contası Arıyorum

Öncelikle şamandıraya ihtiyacım var çıkma olabilir ve kullanılmamış diyafram contası arıyorum. Elinde olup satmak isteyenler 536 643 38 69 dan ulaşabilirler. İsmim Taner.
  15. tanertc

Karbüratörden (Kei Hin) Benzin Akması ve Tamir Çalışması.

Herkese Merhaba. İsmim Taner. Şubat ayında aldığım motoru ehliyetsizlikten kullanamıyordum. Bu ay ehliyeti alınca ilk iş olası sorunlarını bulup değişmesi gerekenler için motoru bir servise göstermeye karar verip yola çıktım. Akşam dönüşte beylikdüzü tarafında motorda bir tuhaflık hissetmemle...
  16. tanertc

Kawasaki Servis. İstanbul Silivri Civarı Yardım.

Herkese merhaba. İstanbul silivride oturuyorum. 1997 model vn 800 sahibiyim. Alalı 2 ay olmadı. Ehliyetimi daha almadığım için kullanmıyorum. Bu arada motoru bakıma sokmayı düşünüyorum ve piston segman değiştirmek istiyorum. Tekirdağda kawasaki servisi buldum(MOTOTEK). Bu servis hakkında...
  17. tanertc

VN 800 yada DRAGSTAR 650 Arıyorum.

Merhaba. Öncelikle Kawasaki Vn800 ikinci ihtimal olarak Yamaha Dragstar 650 motor arıyorum. Sorunlu kazalı bir motor aramıyorum. İstanbul silivridenim. İstanbul içi olması gerekli malum şu an ehliyetimde yok. Baska sehir sıkıntı yaratır. Elinde motorun fotografını gonderebılecek motoru hakkında...