Arama sonuçlarınız

1. Cewdt

Ankaradan Selam Olsun

Kabile merhaba Cevdet ben Ankara'dan. 28 yasindayim. Bir cok motosiklet degistirdim simdilerde ayagimi yerden kessin diye cbf 150 edindim malum yakit motor fiyatlari aldi gitti. Ankara'da karagol,eymir,mogan vs gibi yerlere defalarca gitmeme ragmen hala gidiyorum cunku baska biryer yok. Kurt...
  2. Cewdt

Ankara Honda Efe Servis

Herkese merhaba Ise gidip gelmek icin bir cbf 150 satin aldim ancak baya yas tahtaya basmisiz. Gecen gunlerde de konu acmistim viteslerde problem var. 4 den 3 e inerken basiyorsun bos 3 den 2 yede yapiyor onun harici bisey yok. Bugun fark ettim ön disk de biraz yamukmus:) Neyseki esnaf motoru...
  3. Cewdt

CBF 150 YARDIM

Herkese merhaba yeni bir cbf 150 aldim. Denerken birsey yoktu 1 hafta gecti viteslerde sorun olmaya basladi. Vites gecisleri guzel ancak vites duserken dusmuyor mesela 4 den 3 e inerken basiyorum bos bisey yok. Isiklara gelirken vites dusemiyorum yani sorun nedir masrafi ne olur tesekurler ..
  4. Cewdt

Kararsızlık -- (Yardım)

Arkadaşlar herkese selam öncelikle .. Bu yaz benim emektarı değiştirip güzel bi motor alim diyorum onunla gürcistan-bulgaristan-romanya-yünanistan en sonunda da bi avrupa yapma planım var.Motoru almak üzereyim cukkayı koyduk cebe "de" deeesi var işte. Yamaha Diversion F - Kawasaki ER6F...
  5. Cewdt

Davetiye

Şubat fuar davetiyelerini nerden teğmin edebiliriz arkadaşlar (Ankara)
  6. Cewdt

Sigortayla İlgili

Meraba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim şimdi olay şu 2013 de motor aldım 150cc mondi sigortasına 180 lira bayıldım. (Ankara) sonra askere gittim ve 2014 sigortasını yatırmadım.Şuanda 2015 te geldi üstüne onuda daha yatırmadım .. Ceza vs aşşa yukarı bana...
  7. Cewdt

Yanık Lastik Kokusu

1 senedir askerim arkadaşlar yeni geldim 1 sene yattı motor kapalı garajda .. Geçen çıkardım az turladım yerlerde ıslak , durdugum zaman yanık lastik,plastik bi koku geliyor baktım sağına soluna göremedim daha çok lastik gibi geldi bana koku siz ne dersiniz ?
  8. Cewdt

4 Silindir Bakımı

Meraba arkadaşlar .. 650cc geçmeyen 4 silindirli sport touring almayı düşünüyorum .. Seyahat etmeyi seviyorum.Aklımdaki birkaç rotayı tamamladıktan sonraki rotam 12 bin km Avrupa olacak o yüzden doğru bir seçim yapmak zorundayım ancak kafam çok karışıyor,karar veremiyorum.. 4 silindir...
  9. Cewdt

Satılık 150 Mr Vulture (Ankara)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sahibinden-150-mr-vulture-197129925/detay ilan kod - 197129925 "" Temiz motor 4.700 de , 2013 Model , Garaj motorudur açıkta bekletilmedi , Askerden yeni geldim daha yüksek cc geçiş için satılıktır , her hangi bir sorunu yok ...

Yeni mesajlar