Ankara Honda Efe Servis

Herkese merhaba

Ise gidip gelmek icin bir cbf 150 satin aldim ancak baya yas tahtaya basmisiz. Gecen gunlerde de konu acmistim viteslerde problem var. 4 den 3 e inerken basiyorsun bos 3 den 2 yede yapiyor onun harici bisey yok. Bugun fark ettim ön disk de biraz yamukmus:) Neyseki esnaf motoru.

Sorum su ki hic ugrasmayayim direk honda efeye gotureyim yapsinlar diyorum. Bilenler yazarsa sevinirim honda efe motosiklet servisi nasildir ?

Efe dediğiniz firma ankaranın en eski honda bayilerinden birisidir. 2002 Senesinde kendilerinden otomobil almıştım. İşlerinde iyi olduklarını düşünüyorum. Motosikletimi hiç götürmedim tabi.

Acikcasi biraz hayal kirikligi oldu kendi hatam yuzunden masraf yapmak zorunda kaliyorum. Efe fazla gecirir diye korkuyorum

Hocam yetkili servise gitme istersen. Baya masraf olabilir. Çankaya da my motogarage diye biryer var. Orada Ruhi usta diye bir vardı sanınırım. Honda Boradan ayrılma. Malum Bora motosiklet satışı bitirince oraya geçmiş. İşini bilen bir ustaya benziyor. Ben motosikletimin periyodik ve amortisör bakımlarını yaptırdım bir sıkıntıyla karşılaşmadım, çok şükür. Bir götür baksınlar derim.

Hocam yetkili servise gitme istersen. Baya masraf olabilir. Çankaya da my motogarage diye biryer var. Orada Ruhi usta diye bir vardı sanınırım. Honda Boradan ayrılma. Malum Bora motosiklet satışı bitirince oraya geçmiş. İşini bilen bir ustaya benziyor. Ben motosikletimin periyodik ve amortisör bakımlarını yaptırdım bir sıkıntıyla karşılaşmadım, çok şükür. Bir götür baksınlar derim.

Eyw kardesim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar