Arama sonuçlarınız

1. Blackeagletr

Motosiklet hakkında özlediklerimiz.

Biraz içimi dökmek istedim, özlüyorum arkadaşlar. Aslında bu kadar şey, az önce depoya eşya almak için girdiğimde, 2010 yılında 90 liraya aldığım, hala sapasağlam duran Kappa 30lt topcasemi görünce geldi. Ybr mi Cbf mi konularını özlüyorum. Bu tartışmada titriyor diye ufaktan dışlanan TVS...
  2. Blackeagletr

Durduk yere stop etme, 5 dk sonra çalışma.

Selamlar, 3400 kmde 2017 model bir Drift aldım. yaklaşık 150km'dir kullanıyorum, şu ana kadar bu durumla iki kere karşılaştım. Motorun çalışmasında, marş almasında, rölantisinde, gaz yemesinde, çekiş ve gücünde bir sıkıntı yok. Sıkıntı şu şekilde oluyor, Motor giderken sanki elektrik kesme...
  3. Blackeagletr

Bir garip akü-far sorunu

Selam arkadaşlar. Olay şöyle, Farlar kapalı kontağı kapatıp bırakınca aküde eksilme olmuyor. Ancak kontak kapalı far düğmesi açıkken, hiçbir far yanmamasına rağmen akü bitiyor. Direk aküden güç alan ek far, elcik ısıtma gibi ekstra aksesuar yok. Işıklara bakıyorum ama alayı kapalı, yine de...
  4. Blackeagletr

Ankara-Anamur-Ankara, Hyosung GT250R, 1240 KM

Merhaba arkadaşlar, baştan söylemeliyim ki, bol fotoğraflı bir gezi yazısı hazırlayamadım maalesef, az bir fotoğraf var. Rezalet bir sıcak olduğu için terden su içinde kalmamak adına yol boyunca çok fazla durup fotoğraf çekemedim. Bilgilendirme ve tecrübe paylaşımı önplanda olan bir gezi yazısı...
  5. Blackeagletr

Motosiklet garajı yaptık.

Merhabalar, Ankara'nın sert kışının gelmesi ile babamla planladığımız uygun bütçeyle garaj yapımını tamamladık sayılırız. Aslında herşeyi babam yaptı saolsun. Ben bütün gün işte olduğum için hiçbir emek katkısında bulunamadım maalesef. Hava karardığında evde olduğum için yapım aşamasında pek...
  6. Blackeagletr

Ağustos yağmuru - 1 gün 629km - Kuba XR 125

Rotam temel olarak yukardaki gibiydi, fakat Konya ve Ankara'da şehir içinde biraz dolanmamla, birkaç kez de yanlış yerlere sapmamla birlikte 629km'ye uzamış bulunmakta. Yolun 50km uzaması dert değil de, yolculuk planladığımdan çok çok uzun sürdü, nedenini ilerde anlatacağım :) Gerekli...
  7. Blackeagletr

Dainese G. Air-Flux D1 Tex yazlık mont

Merhaba arkadaşlar, http://www.motosikletaksesuarlari.com/Dainese-G-Air-Flux-D1-Tex-Yazlik-Siyah-Motosiklet-Montu_18626.html 500 lira civarı yazlık mont için bütçe ayırdım, birkaç gündür araştırıyorum ve en nihayetinde gözüme bunu kestirdim. Gel gelelim ki montun kullanıcısına ne forumda ne de...
  8. Blackeagletr

Buralara İlkbahar Geldi (Anemurium Antik Kenti)

Merhaba arkadaşlar, aslında sık sık geldiğim bir yer burası. Ama bugüne kadar hiç fotoğraflayıp paylaşmamıştım. Telefonumun izin verdiğince güzel fotoğraflar çekmeye çalıştım, malum pek iddialı bir telefonum yok :P Öncelikle, Anemurium çok bilinen bir antik kent değil, Efes'i herkes bilir, ama...
  9. Blackeagletr

Cbf 150 ile Lifan Emisol 150 Motorları aynı olabilir mi ?

Merhabalar, Şimdi bu kanıya nereden vardın diyeceksiniz. Şöyle ki; Bu fikir edindiğim Cbf 150 tanıdım videosu. Çince fakat bazı şeyleri anlamak için yeterli görsel var. 2.00 ve 5.00 dk lar arası. http://www.youtube.com/watch?v=Kpdwz06TVo0 Bu ise Lifan Emisol bilgilendirme kataloğu...
  10. Blackeagletr

İbretlik klip - Farketmez bize Harley Honda Kawasaki ?

Bu videoya nerden denk geldim nasıl izledim bilmiyorum ama ibret aldım. Cglerinin ufo ve uzay mekiği olduğunu savunuyorlar, çok ilginç sözleri var titreyip kendime geldim arada :) Fazla birşey demiyorum takdir sizin. http://www.youtube.com/watch?v=7g7ME7B-3oo&NR=1&feature=endscreen Ruh...
  11. Blackeagletr

Tel jant yenileme - Akord ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?

Merhaba arkadaşlar. Motosikletim tel jantlı. Çember ve telleri yenilemeyi değiştiriyorum. Elim anahtar tutar fakat hiç bu işi yapmadım ve nasıl yapıldığı konusunda fikrim yok. Forum dışında da araştırdım ama bir bilgi edinemedim. Sormak istediğim birkaç şey var. *Bu işin bir püf noktası var...
  12. Blackeagletr

Konjektör mü - Statör mü ?

Merhaba arkadaşlar. Sorunum yaklaşık bir aydır var. İlk başta akünün şarj tutmadığından öldüğünü düşünmüştük. Fakat dün bir ustanın yanında tesadüfen elektrik üretimini ölçtürdük aküden. Takviyeyle falan uğraştık marş bastı. Sonra rölantide 10.4 gibi bir değer gördük cihazda. Tam olarak normal...
  13. Blackeagletr

Tam koruma / Budalaların korumaları

Arkadaşlar gezinirken bir resme rastladım çok hoşuma gitti paylaşayım dedim :). Çeviriler bana aittir elimden geldiğince çevirmeye çalıştım. Hatalarım olabilir varsa gözümden kaçan birşey lütfen düzeltin. Uploaded with ImageShack.us
  14. Blackeagletr

Jant lastik uyumu.

Arkadaşlar Bretona yeni lastik takımı almayı planlıyorum. Orjinal olarak önde 2.50 arkada 2.75 var. İnce lastiklerden çok çektim kalın lastik takmak istiyorum. Öne 90/90 arkaya 100/90 takmayı planlıyorum acaba uyarmı ? Yani ön 3.00 arka 3.25 olacak. Teşekkürler.
  15. Blackeagletr

Yağ değişiminden sonra gaz yememesi

Merhaba arkadaşlar. Bugün motorumun yağını ve hava filtresini değiştirdim. Değiştirdikten 3 4 saat sonra biraz gezineyim dedim bindim motora. 1 2 3 viteslerde gaza basarken motoru sanki biri arkadan tutup bırakıyor gibi hızlanıyor ve gaz yemiyor. Mesela herhangi bir viteste giderken gazı kesip...
  16. Blackeagletr

Bu Regal, fiyatının hakkını verir mi ?

Arkadaşlar aslında racing ve naked modellerle ilgilenirken chopperlar ilgimi çekmeye başladı. Sıfır GT 250 R düşünüyordum fakat Regal Raptor Daytona 350 fena halde ilgimi çekti. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-butun-gozler-uzerinizde-olacak-47827262/detay/ Bide...
  17. Blackeagletr

Rölanti vidası sürekli gevşiyor

Merhaba arkadaşlar. Malum motor çinli. Bir yılını doldurdu. Motorda öyle bir titreşim var ki. Rölantiyi ayarlıyorum 1500 rpm'e , 10 dk lık sürüş sonrası ışıklarda yahut başka biryerde durduğumda motor stop ediyor. Rölanti 1100 rpm lere düşmüş. Rölanti vidasını yine sıkıyorum ve sürüşten sonra...
  18. Blackeagletr

Jant - Lastik uyumluluğu.

Merhaba arkadaşlar. Motorumun yakın zamanda lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum ve daha geniş tabanlı lastik kullanmayı düşünüyorum. Motorun üzerindeki orjinal lastikler tube Ön lastik 2.50 - 18 arka lastik 2.75 - 18 Ayrıca ön jant 1.40-18 arka jant 1.60-18 Benim planımda öne 90/90-18 arkaya...
  19. Blackeagletr

Hudson Robocop deri ceket ?

Arkadaşlar merhaba Yakın zamanda ceket alacağım. Bu ceket üstünde karar kıldım. Hazır indirim varken alayım diye düşündüm. Kaliteli bişeye benziyor yorumlara falanda baktım. Bu ceketi kullanan varmı? Veya bunun yerine önerebileceğiniz ? Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Ceket bu...
  20. Blackeagletr

Bu tarz aynayı nerde bulabilirim?

merhaba arkadaşlar son zamanlarda streetfighter custom motorlardaki aynalar ilgimi çekmeye başladı. Gidon altında oluyor http://www.customfighters.com/forums/showthread.php?t=3865 bunun gibi. bunu nerde bulabilirim bilgisi olan varmı :silent: Türkiyede bulamazsam el yapımı olcak artık.

Yeni mesajlar