Hudson Robocop deri ceket ?

arkadasım aynısı bende var mukemmel ceket bende kim görese robocop gibi olmussun dıyo bende diyom ki zatren modelin adı öyle tavsiye ederim ben

Hudson deriye gidip bizzat incelediğim çeketlerden biri. gayet kaliteli ve şık ama almadım o ayrı : ) hudson derinin en çok sattığı çeketmiş.

BENDE YENI ALDIM Blackeagletr FİYATINA GÖRE GAYET ŞIK VE KORUMALI BIR MONT PİŞMAN OLMASSIN.ALDIKTAN SONRA ICERISINDEKI KORUMALARINA DIKKAT ET CIKMAYA BILIYOR.BENIM DİRSEK KORUMASI EKSIK CIKTI ARADIM BILDIRDIM YAKLASIK IKI AY OLDU HALEN GELICEK :)

Olumlu yorumlarınız içimi rahatlattı :) teşekkürler. Bakalım farklı yorum gelecek mi herkes memnun gibi ama.

Ben geçen sene hudsondan başka bir model aldım. fiyatına göre kullanışlı ve kaliteli deri ceket, bence alınabilir.

Ceketi bende inceledim, alacaktımda ama alıp kullanan bi arkadaşım beni vazgeçirdi...Genelde bu tip ceketlerin ön fermuarının üzerinde bi kapak oluyor ve rüzgar, yağmur girişine engel oluyor...Ama bu cekete yapmamışlar... Kullanan arkadaşımda çok rahat, kullanışlı, ama bu fermuarın olduğu yerden rüzgar ve yağmur giriyor dedi... Çok rahatsız edici değilmiş ama giriyormuş... Bunu duyunca ben vazgeçtm...

Ne derece doğrudur, bilemiyorum tabii ama fotoğraflardanda görünüyor bi kapak olmadığı... Yüksek hızda oradan içeriye yağmur yada rüzgar girer mi bilemiyorum... Hevesini kaçırmak gibi olmasın ama bence buna dikkat etsen iyi olur diye yazıyorum... Diğer kullanan arkadaşlar da memnunum yazmışlar... İnsan arada kalıyor...

Zor seçim, kolay gelsin...

Arkadaşımda var, şiddetle tavsiye ederim, ama bizzat gidip ortaköy de ki dükkandan almanda fayda var.

selam hocam. bende de harley 6037 modeli var hudson derinin. ben günlük olarak ta kullanıma uygun olduğu için bu modeli tercih ettim. robocop modelinin kolları ve yapısı itibariyle günlük kullanıma pek gitmez gibi.

ve hocam yıllardır türlü türlü deri kıyafetler (ceket, eldiven, yelek vs.) kullanırım ve deriden iyi anlarım. emin olun pişman olmazsınız çok kaliteli iyi işlenmiş bir deriye sahip gerçekten montlar. ve resimlerde görüldüğünden çok daha şıklar ;)

Bende bu çeketi alacaktım , kayseride yaşadıgım için firmayı telefonla aradım daha derdimi antamadan bütün lafı agzıma tıktı herif bende apıştım kaldım o sinirlede almadım.Ürün güzel ama firmanın müşteriye olan saygısı kocaman bir (0) sıfır (yukarıda başka bir arkadaşta belirtmiş)....

MkD

üzerindeki korumalar süs niyetine gibi ama ceketin derisi kalitesi görünüşü güzel

bende fuarda aldım indirimde olduğu için mont gerçekten fiyatına göre mükemmel mağlum derinin kalitesi normal tekstil montlara göre çok daha iyi almanı öneririm :)

~~NEO~~, saol dostum heralde çok sorun yaratmaz diye düşünüyorum ben.
_UnReaL_, malesef istanbula çok uzak olduğum için internetten sipariş vermek zorundayım
lucky13, üstad kaliteli diyorsun yani
Wolker, umarım öylesi bana denk gelmez yoksa bende senin gibi yaparım
MkD, Umarım süs değildir. Şayet bu fiyata süs ise :silent:
avciceyhan, güzel, peki korumalar hakkında ne diyorsun dostum ?

içine içlik giyip kullanırsan oldukça kullanışlı 15 derecenin altında giyersen üşütür bende üşütüyor :)

yazın deri çeket giyersen sıcaktan ne hal olacağını düşünemiyorum birde deriler ağır oluyor uzun yolda eziyet

arkadaşlar indirim satış argumanıdır , bu cekette %10 bindirim var 250 TL idi bu ceket ,

ben şahsen almam sıradan bir ceket çok zamandır satıdığından birçok kişide bu monttan var bir örnek olmak istemem :)

ayrıca koruma diye sağa sola konulan o malzemeler zamanla derinin kalitesinden midir bilmem deforme olup kötü bir görüntüye sahip oluyor ,285 TL'yi gözden çıkartmışken 100 TL daha koy güzel bir tekstil mont al kendine ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar