Hudson Robocop deri ceket ?

Konu tekrar hortlamasa mı :)

Arkadaşlar bu mont nasıl bir ivme göstermiş aklım almadı bir ekonomist varsa lütfen yorumlasın durumu!!

Şu an fiyat 877 tl inanılır gibi değil!!
http://www.hudsonderi.com/?urun-182-2521-hl-robocop-bay-deri-ceket

Bu arada belirtmekte fayda görüyorum daha önceki alış veriş tecrübelerime dayanarak aşla birdaha kullanmayacağım bir firma önünden bile geçmem hatalı oldukları halde bir küfür etmedikleri kaldı..

Hudson gerçekten çıldırdı. Zamanında 250 TL'ye almıştım ben bu montu. :farao:
Ben de belirtmek isterim ki adamlar müşterileriyle sonuna kadar ilgileniyorlar, mallarının arkasında duruyorlar.
Aldığım bir eldivenin 3 ay sonra cırtı bozulmuştu. Başka bir arkadaş kendine eldiven alırken ben de eldivenimi gösterdim, tamir olur mu diye soracaktım ki, adam direkt aldı elimdeki eldivenleri, git ordan istediğini seç dedi.
Senelerce kullandığım montun fermuarları bozulup dikişleri atmıştı. Ama hata benden kaynaklıydı. Hiç bir bakım yapmıyordum monta.
Götürdüm tamir olur mu diye sordum. Aldılar her yerini onardılar ve 5 kuruş para istemediler.

Bi ara ortaköydeki tezgahtarla sohbet etmiştik. Dolar yüzünden deri fiyatları çok arttı falan demişti. 2011 haziranda dolara baktım 1,6 TL şimdi 2,70 desen %68 yükselmiş. Yani satış fiyatı direk dolara bağlı olsa taş çatlasa 420 liraya satılması lazım. Eğer kalitede süper bi artış yoksa karda süper bi artış var demektir.

kışın 15 derecenin altında mokun donar.kışın bir işe yaramaz yazında içinde güveç bile yaparsın.yazın piş kışın üşüü.

kışın 15 derecenin altında mokun donar.kışın bir işe yaramaz yazında içinde güveç bile yaparsın.yazın piş kışın üşüü.

Kullandınız mı hocam bu montu?
Ben 2 seneden fazla kullandım. Aralık ayının sonunda yolların kenarı soğuktan buz tutmuşken 600km yol yaptım tek seferde. En son tuvalete gittiğimde dumanlar çıkıyordu bokumdan :)

ya o değil de 8XL ceket nedir yav, böyle bir vücuda sahip kişi ne tür bir motosiklet kullanabilir acaba?

Kullandınız mı hocam bu montu?
Ben 2 seneden fazla kullandım. Aralık ayının sonunda yolların kenarı soğuktan buz tutmuşken 600km yol yaptım tek seferde. En son tuvalete gittiğimde dumanlar çıkıyordu bokumdan :)

bir yıl kullandım içine neopren içlik almıştım ben hiç memnun kalmadım.

Fuarda bu montu denedim, hayal kırıklığına uğradım, hiç fotoğraflarda görüldüğü gibi değildi. Kalitesi, görünüşü çok kötü geldi bana.

Boyum 183, kg 100. Beden olarak XXXL olmuştu diye hatırlıyorum. Kalıpları oldukça dar, deneyip almak şart.

bu montla kazaya karışan var mı ? Benim tavsiyemle alan arkadaşım ufak düşmede zarar gördü. Acaba monttan mıdır yoksa başka bir sebepten mi ?

Bende bu mont'dan var. Dirsek korumalarını değiştirmek istiyorum. Astarın içene sokabileceğim. Uygun koruma nereden alabilirim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu deri ceketler soguk gecirmiyor mu kisin ? Benim bildigim kisin soguk olur.

3 yildir beraberiz memnunum
Kisin tribord softshell ile eksi derecede yol gittim. Memnun kalınır.

87a53a6226b56ae181cdefc4848d8e4f.jpeg

bu ceket alınır mı ve gercekten deri midir bunlar hic bir bilgim yok araştırdım pek konuşulmamış konuyu bıraz hortlatıcam ama ehehue
korumasına güvenilir mi

Deri olan değil de, kot olan modeli çok hoşuma gitti benim, ama içlik çıksa dahi yazın nasıl olur Antalya da bilemedim şimdi?

bizim buralar çok aşırı gebertici sıcaklar olmuyor konuyu hortlattım bana cevap verin onlar eskiiii :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar