Arama sonuçlarınız

1. mettoxin

zorunlu trafik sigortası ybr 125 300 tl olur mu hiç

sa. akşam üzeri axa sigortaya gittim ybr 125 için sigorta yaptırmaya gittiğime gidecegıme pişşman oldum 50 60 tl sigorta beklerken 300 tl çıktı kıcı kırık 2007 ybr 125 in sigortası daha üzerime bugun aldım yani satıs aldım aradan 3 4 saat geçtı sıgorta sırketıne gıttım ben cbf 250 lim...
  2. mettoxin

senetle motosiklet satan galeri varmıdır bilen var mı

sa. bundan 1 hafta önce yakın bı abimizin 600 rr ını surdum ve çok çok büyük bi keyif aldım 1 haftadır canım cok sıkılıyor gül gibi cbf 250 varken ne ... bindim o canavara bılmıyorum ki sımdı de kredi basvurusu felan yaptım onay geldı gelmesıne ama iş yeri ile ilgili bi sıkıntı yasıyıorum...
  3. mettoxin

navigasyona ihtiyacı olan varmıdır

s.a 0 ayarında tum guncellemelerı yapılmıs pranha diablo navıgasyon cıhazım var aciliyeti yoktu bu donem baya bı sıkıstırdım kendımı motorumda bıraz sıkıntı var onu yaptırmam lazım evde de boş boş duruyor bende satılığa çıkardım ilgilenen olursa irtibata geçerse sevinirim tum aksesuarları ve...
  4. mettoxin

satılık navigasyon

sıfır ayarında guncellemerı yapılmış piranha diyablo bütün aksesuarlarıyla bırlıkte verıcem 170 tl 0533 088 30 42 pazarlık teklıf etmeyın 1 lira asagı olmas sıfırı ortlama 230 la 300 arasında guncellemelerın hepsı yapılmış makına sorunsuz ugrasmadan tak kullan
  5. mettoxin

revit deri mont takas olurr işlemcili telefonla lcd tv büyük 106 cm foto makınası

sa. montum 0 ayarındadır revit lieader modelidir. fiyatlarına bakabılırsınız şuanda 0ları min 800 tl civarında 550 tl ye bırakacam dogru durus giyilmedi bile diyebilirim tertemiz mont buyuk makına alıcaktım alamadım montuda onun ıcın almıstım hem bıraz bana buyuk gelıyor ihtiyaçtan verıcem...
  6. mettoxin

Acill satilik revit deri mont ve netbook ve 2+1 ses sistemi

Sa. Bu ara paraya ihtiyacim var o yuzden satiyorum Revit deri montum tertemiz cizik bile yok diyebilirim 550 tl istiyorum pazarlik sunnetir ufak bi guzellik yaparim oluculer aramasin Netbook a, 200 e verecem kimsenin gunahini vebalini almak istemem sikintisini solim sadece batary sarj...
  7. mettoxin

Acill satilik revit deri mont ve netbook ve 2+1 ses sistemi

Sa. Bu ara paraya ihtiyacim var o yuzden satiyorum Revit deri montum tertemiz cizik bile yok diyebilirim 550 tl istiyorum pazarlik sunnetir ufak bi guzellik yaparim oluculer aramasin Netbook a, 200 e verecem kimsenin gunahini vebalini almak istemem sikintisini solim sadece batary sarj...
  8. mettoxin

1 HAFLIĞINA BU FİYATA YENİ YBR 125 ESD

EN UFAK HATASI ÇİZİĞİ KUSURU HİÇ Bİ ŞEKİLDE YOKTUR BAKIMLARINI YENI YAPTIM LASTİKLERİM MİCHELİN SPORT LASTİKLERİ HERSEYİNE KEFİLİM .. KAPALI OTOPARKTA KALMAKTADIR http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sadece-1-haftaligina-bu-fiyat-gecerli-acill-72508232/detay/ noter...
  9. mettoxin

satılık 36 lt kappa çanta

eski motorumdan kalma 36 lt kappa çantamı satıyorum tel. 0534 312 04 67 zeytinburnu /istanbul ( 120 tl )
  10. mettoxin

yeni kasa ybr 125 ime michelin pilot sport hava ayarı (acil)

sa.. ufak bi sıkıntım var bılgılerınıze ihtiyacım var sımdı yenı kasa ybr 125 ime michelin pilot sport lastık taktık ama hava ayarı üstünde yazmıyor. internetten bıraz arastırdımda ama çok verimlı bişiler bulamadım acaba bu resımdeki değerler doğrumudur .
  11. mettoxin

cbf 150 mide sattım ssımdı 4 mılyara kadar motor arıyorum ama kararsızım

s.a şimdide cbf 150 mi sattım ve motor arıyorum 4 milyarım var ama ne alacam bı türlü karar veremıyorum siz olsanız ne yapardınız racing enduro naked cross hiç farketmez ama motor seçimi yapamıoyrum bi ara cross da cross dıe tutturmustum ondan sonra SS dedım sonra yıne cross a dondum...
  12. mettoxin

3 günlüğüne fiyatı çektim nakiti getiren alır

eet 2650 tl ye bırakacam motorumu sonuna kadar kefilim 3 4 gün içinde urfaya gidecem guzel bı cross buldum urfaya gidip onu alacam sadece 3 günlüğüne motorumun sonuna kadar arkasındyım istediğiniz ustayı getirin gelin görün öle karar verin bende yalan dolan olmaz km 47 bin küsürde karar...
  13. mettoxin

bu kask nasıl sizce (gdr) siz altarnatif ne önerirsiniz

bu aralar çok kazalar olmaya başladı bi kask alım dıyorum artık feyzioglunda bi tane buldum uygun fiyata sizede sunmak istedim bu kaskı kullanan yada başka bi kask önerebilecek var mı ? http://www.feyizoglu.com/Scoll-Kapali-Kask_45945.html#0 bu gün içinde yada yarın alıcam hemen
  14. mettoxin

cbf 150 mi sattıktan sonra cross yerine 2011 tvs mi alsam ?

sa. bu cbf 150 gün geçtikçe beni hiç tatmin etmemeye devam edio ya VELET tekere bi gelio ama onun için uygun bi motor deil ki motor zarar görüyor cross düşünüorum ama cross da beğenmiorum 3 bin tl ye felan cross da yok istediğim gibi tvs takıldı şu aralar kafama 2011 kasasından performansını...
  15. mettoxin

ve korktugum en sonunda başıma geldi :( motorumdan sıkıldım (cbf 150 )

s.a yaklaşık 4 ay oldu cbf imi alalı ve 250 cc den 150 cc ye geçiş de korktugum gibi oldu motordan hiç zevk alamıorum yetmio napıcam bılmıorum .. 120 km/h bana yetmıo hele genellikle geceleri gezintiye çıktığımda önümdeki o boş yolda sınırlarda gezmek pek iç açıcı bi durum bernım için bu...
  16. mettoxin

motorsuz geçirdiğim dönem sona erdi en sonunda

arkadaşlar en sonunda motorumu aldım yaklasık 24 gün oldu ama motoru almak için pc yi felan sattım o yuzden internete giremiorum kısmet olursa 10 gün içinde alıcam yenı bı pc resimleri suanda paylasamıorum internettt kafeden girdim yine ama en kısa zamanda motorumun güzel resimlerini koymaya...
  17. mettoxin

motor almama 2 saat kaldı

sa. öncelikle bilgisayarımı sattım nakitimide kattım ve motor almaya gittim şuanda internet kafedeyım motor sahibi 3 de iş yerinden izin alıp motoru satısı almaya gıdecez ama kafama takılanlar var acaba vazgeçsem mı motor cbx 250 adamdan allah razı olsun uygun fıyata bırakacak motorun...
  18. mettoxin

kafam durdu siz bi akıl verin

s.a ha aldım ha alıcam derken illa bi terslik çıktı alamadım motorumu ve en sonunda 2 gün kaldı ve bütün borçlar kapandı allaha şükür bu ay bi gider gözükmuo 2.500 tl nakitim oldu bankaya kredi başvurusu yaptım dediler en erken ayın 10 12 sinde anca kredi onayı gelir sana felan yaptılar...
  19. mettoxin

Müjde benzine yine indirim

sa 1 saat önce (gece 1 sularında ) shel istasyonundan benzin aldım bide ne görim benzine 4 kuruş indirim pompacıya sordum indiirm mı var dıye 12 den sonra indirim geldi dedi inş. petrol ofisinin kampanyası felan deildir
  20. mettoxin

satılık casper bilgisayar

s.a önümüzdeki pazartesi kredi çekiyorum + nakit paralarımı ekleyıp 4 5 bine motor alıcam kısmet olursa 6 bin lira ya çıkmaya çalısıyorum o yüzden bilgisayarımı satıyorum bilgisayarımdan memnunum bi sıkıntısı yok sadece bi dvd rw ım yok bozuldu bende yenisi almadım cd ile işim olmadıgı...