Arama sonuçlarınız

1. alijian

ilk motosikletime kavuşuyorum

selamlar. ilk motorum crf250l için ödemeyi yaptım. cuma ya da cumartesi gidip teslim alacağım. kaskım montum pantolonum eldivenim hazır. daha önce honda gs1 eğitim almıştım, gs2 için de kayıt oldum. bunun dışında tecrübem olduğu söylenemez. boy 1,95cm kilom 84. tabiki tatlı bir heyecan var...
  2. alijian

Hırsız korkusu - zincire emanetlik

yahu ben a2 ehliyetimi alalı fazla olmadı. Allah bilir ne zaman motosiklet alabileceğim gerçi ama kendi kendime sorup duruyorum: olum senin garajın yok, yakınlarda otopark yok, yok şunla mı anlaşırdım kendi park yeri var evin altında, yok abus kilide iyi diyorlar... aramızdan kimler...
  3. alijian

http://denizicinyaziyorum.blogspot.com.tr/

bu bloga olimposta skuter kiralayanları araştırırken rastladım. deniz adında motosiklet tutkunu bir arkadaş trafik kazasında hayatını kaybettikten sonra, eşi bu bloga yazılar yazmaya başlamış. beni baya bir etkiledi, üzüldüm. herkes elindeki hayatın, sevdiklerinin kıymetini bilsin arkadaşlar...
  4. alijian

a2 direksiyon sınav ücreti ödeme tarihi

akşam akşam içime kurt düştü. b sınıfı ehliyetim var. a2 almak üzere20 aralıkta sınava girmek için kursa yazıldım. ama bu ücreti ödemenin bildiğim kadarıyla bir yatırılma süresi var. kurstan haber de vermediler. kaçırdık mı yoksa son ödeme tarihini. bilen var mı arkadaşlar aramızda?
  5. alijian

motosiklete geç başlayanlar

motosiklete 30 yaşından sonra başlayanlar var mı aramızda? ben 33 yaşındayım mesela. ağaç yaşken eğilir diyerek çok zorlukla karşılaşır mıyım diye merak etmiyor da değilim hani.
  6. alijian

kedi meselesi

bayrampaşa kartaltepe ankara caddesinde bakkalın karşısındaki müteahhite verilmiş boşaltılmış bir binanın balkonuna iki adet kedi çıkmış aşağıya inemiyor. çıktıkları ağaç balkona biraz uzak ve dalları çok ince. malum kediler tırmanmada oldukları kadar inişlerde iyi değiller. müteahhite...
  7. alijian

sağlık raporu hakkında

bugün a2 ehliyet almak için sağlık raporu almak üzere bayrampaşa devlet hastanesine gittim.sağlık raporu için 200 tl istediler.daha sonra oradan çıkıp aile hekiminden ücretsiz olarak aldım.sanırım devlet hastanesinde daha ayrıntılı kurul raporu verdikleri için fiyat bu kadar yüksek.Benim...
  8. alijian

motosiklete başlayacak adamın dertleri

1- pahalı bu yavrular... 2- boyunuz uzunsa hangi motoru alsam yav çıkmazları... 3- yahu alırsam ben bunu nereye koyarım, kapının önünden alıp gitmesinler sonra düşünceleri... 4- oğlum alma çok tehlikeli sabret araba alırsın söylemleri... aklına başka şeyler gelenler var mı? 5- almazsam KANSER...
  9. alijian

trafikte motosikletli polislere davranış

trafikte motosikletlerin görülmediği bilinen birşey. peki motosikletli polisler de bu durumdan muzdarip mi yoksa bu davranış psikolojisi sadece sıradan motosikletlilere mi hayatı dar ediyor? düşünceleriniz, tanık olduklarınız neler?
  10. alijian

ek-5 formu ve dosya (?)

merhaba arkadaşlar: b sınıfı ehliyet almak üzere sürücü kursundan belgelerimi aldım. emniyetin sayfasından randevu alırken gerekli belgeler listesinde "şöförler cemiyetinden alınacak ek-5, ek-18, ek-2 formları ve dosya" ibaresi karşıma çıktı. kurstan aldığım belgeler içinde ek-2 ve ek-18...
  11. alijian

motosiklet dersi veren kurs var mı

arkadaşlar sürücü kursları motosiklet ehliyeti veriyor tamam da motosiklet kullanmayı öğreten yani direksiyon dersi gibi ders veren kurslar da var mı? ben biraz soruşturdum bayrampaşa çevresinde bulamadım. olmadı honda sürüş eğitimine katılırım diyorum ama yine de forumda bi sorayım dedim.
  12. alijian

motorumuzu hangi devirde kullanmalıyız??

motoru hangi devirde kullanmalı diye sorular sorulmuş cevaplar verilmiş ama ben pek bişey anlamadım,,otomobilde her vitesin bir devir hakkı vardır.arabasını tanıyan sürücüler devir göstergesine bakma gereği bile duymadan, aracın tepkilerinden anlayarak vites değiştirirler.motosiklette farklı mı...

Yeni mesajlar