ilk motosikletime kavuşuyorum

selamlar.
ilk motorum crf250l için ödemeyi yaptım. cuma ya da cumartesi gidip teslim alacağım.
kaskım montum pantolonum eldivenim hazır.
daha önce honda gs1 eğitim almıştım, gs2 için de kayıt oldum. bunun dışında tecrübem olduğu söylenemez.
boy 1,95cm kilom 84.
tabiki tatlı bir heyecan var.
paylaşmak istedim. umarım herkes hayallerini gerçekleştirip istediği motosiklete kavuşabilir. benim için 8 senecik(!) sürdü
zaman içinde bilgilerinize başvuracağım eminim.
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Allah kaza bela vermesin. Aldığın zaman adet olduğu üzere resim de bekliyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onun heyecanı var ya onunnnn :cherry: günde 70 kere camdan bakıcaksın hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Şahsen ne zaman cross motora binsem kaldırıma çıkıp yayalara saplayasım geliyor. Umarım bana benzemezsin.

hayırlı uğurlu olsun.
"salakmısın sen olm evde ne işin var motorla gezmek varken" :) ilk heyecan ya

kazasız belasız günlerde kullanın
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Hayırlı olsun. İlk tercih olarak crf seçmen beni şaşırttı. Genelde ybr, pulsar, cbf olur. Ama crf çok güzel bir tercih olmuş. Tebrik ederim

teşekkürler.
boy 1,95 olunca ilk önce mondial xtreme düşünmüştüm, sonra sağlam olsun dedim cbf 150 istedim. aradan zaman geçti, orta yolu buldum, bütçe hesapları falan derken eşimin de gazıyla crf alalım dedik. bir kere bile denemişliğim yok. umarım hayırlı olur, umarım yakışır :/

arkadaşlar haftasonu motosikletimi teslim aldım, fotoğraf yüklemek adettenmiş, ekliyorum. iyi dilekleriniz için teşekkürler...
pjhdri.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

3CPPpH.jpg

Boy 1.95 olunca CRF'nin bile üstünde ayaklar yere tam basar vaziyette oturulabiliyormuş. Kıskandım ya lan? Beni bu motorun üstüne koysanız (kendim çıkamam çünkü) su aygırı sırtındaki serçe gibi kalırım :) Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, bol asfaltlı, bol arazili sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar