-en uygun motosiklet bile araba gibi değil emek istiyor. bakım istiyor öyle sorumsuz adam işi değil para istiyor para
-her neye binersen bin motor şeytan işidir. çok kafa mikerler cahil cühela kesim.
-aileniz, eşiniz, yani bu derece yakınlarınız eğer bilmiyorsa motosikletin değil insanın kaza yaptığını, sağda solda apaçilerle sizi karıştırmaması gerektiğini anlatmanız kolay olmuyor.
-ilk başlayanların büyük bir kısmı reyzink çi olma hevesiyle başlıyor. kendimden başka bir tane insan evladı görmedim ben touring ile uzun yoıl yapmak istiyorum safkan enduro makina alıp dağı taşı parçalamak istiyorum diye başlayan.
büyük bir kısmı reyzik, geri kalan kısım da çopır

-bu yüzden hep büyük güçlü motosikletlere bakarlar bunu alcam diye.
-laf dinlemezler tecrübe nedir bilmezler "ne olabilir ki" ve ennnnn fazla kullandıkları kelime "ben basmam ya" bi gün birine aynen şu cevabı verdim tabi sansürsüz haliyle "y...aama basmazsız"
-elinin altında güç varsa basarsın. o yüzden güç olmasın yeni başladıysan
-koyacak yer yağmur çamur. eğer garajın kapalı değil branda kullanıyorsan. ve üşengeçliğine gelip brandayı örtmediysen yağmuru duyar duymaz fırlaman normaldir. (kapalı garaj yapmadan önce bi kaç kere başıma geldi)
-hırsızlar, ve daha tehlikelisi çoluk çocuk. bazen dışarda bırakıyorum 185 kilo motor. oynuyolar elliyolar bi üstlerine düşse ölür bile.
-en tehlikelilerden birisi. arkadaş: ver bi tur bineyim, beni şuraya bıraksana (kasksız) aa ne güzel ayna
gel bi gaz veriyim, ve benim "in ulan motordan bilmem ne yaptığımın ayıoğlu ayısı" diye kız erkek farketmez ağır bi şekilde sövdüğüm arka peglere basarak motora binen gerizekalı ardçı. filmlerden görüyolar arka pege basıp üç dört saniye slowmotion ayağını öbür tarafa atıyo. lan bunu yapan erkek de var. in lan aşşağı dedim bi daha da bindirmedim. adam 100 kilo. ulan ayı o peg seni taşır mı?
bu öküzlere çok ayar oluyom. trafikte biri önüme kırsa bu kadar sinir olmam.
aklıma gelenler bu kadar
saygılar