ek-5 formu ve dosya (?)

merhaba arkadaşlar:
b sınıfı ehliyet almak üzere sürücü kursundan belgelerimi aldım. emniyetin sayfasından randevu alırken gerekli belgeler listesinde "şöförler cemiyetinden alınacak ek-5, ek-18, ek-2 formları ve dosya" ibaresi karşıma çıktı. kurstan aldığım belgeler içinde ek-2 ve ek-18 formları var ancak bu ek-5 denen form yok. bunu ve dosyayı emniyetten mi verecekler yoksa söförler cemiyetine gidip almalı mıyım.kurstan açıklayıcı bir bilgi alamadım.teşekkürler..

şoförler cemiyetinde alacaksınız o belgeyi. dosya ile birlikte tabi.

sanırım bu şoförler cemiyeti nerededir nerede bulunur? senin bu yüzden kafan karıştı hocam. trafik müd. tam karşısında, yanında, sağında, solunda, hemen yamacında, kısaca çok ama çok yakınında olur. gösterirler sana merak etme.

şoförler cemiyetinde alacaksınız o belgeyi. dosya ile birlikte tabi.

sanırım bu şoförler cemiyeti nerededir nerede bulunur? senin bu yüzden kafan karıştı hocam. trafik müd. tam karşısında, yanında, sağında, solunda, hemen yamacında, kısaca çok ama çok yakınında olur. gösterirler sana merak etme.

hatta ve hatta orada dosyanın doldurulması da küçük bir ücret karşılığı yapılmaktadır. sanırım 5 liraydı.

doldurulması ücretli doğru ama el yazısı ile doldurulabilir diye biliyorum. ben öyle yapmıştım sorun çıkmamıştı. sorup emin olmak gerekir. her yerde farklı uygulamalar var malesef. kolay gelsin.

doldurulması ücretli doğru ama el yazısı ile doldurulabilir diye biliyorum. ben öyle yapmıştım sorun çıkmamıştı. sorup emin olmak gerekir. her yerde farklı uygulamalar var malesef. kolay gelsin.

yarın gidince emniyetin ordan sorup soruşturup bulucaz bakalım.saolun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar