Arama sonuçlarınız

1. relique

motorumu değiştireceğim yardımmm

arkadaşlar yamaha xt125r motorumu değiştirmek istiyorum ama karasızım biraz cc yükseltmek istiyorum... motoru satıp elimdeiki para ile şöle 4000-4500 tl gibi bi bütçem oluyor. 1.88 boyunda 86 kilodayım gözüme kestirdiğim birkaç model var ama ismini zikretmeyeceğim çünkü sizlerin aklına ilk...
  2. relique

yamaha xt125r dişli koruma kapağı arıyorum

yamaha xt125r dişli koruma kapağı arıyorum yardımcı olursanız sevınırım
  3. relique

yamaha xt125r yardım!!!

öncelikle motorrum 105 km geçmıyor 125lık cok bısıy beklemıyum fakat en azından 120 falan ıdeal olurdu performans bujileri varmıss 35tl dedıler sızce etkılı olurmu ? uzerındekı bujı yeni fakat 8 tllık dığer bakımları tamdır havafilitresi yağı vs... ıkıncısı ufakdişli kapağım yok servıs harıcı...
  4. relique

dert çok ama vites önemli vites

1) VİTES :arkadaslar motorumun vitesi bazen takılıyor sankı kaskatı oluyor debrıyajı son noktasına kadar sıksam bıle cok nadır oluyor ama benı rahatsız edıyor ozellıklede durur pozısyonda yada durmak uzereyken tecrubelı bır surucu deıllım o nedenle soruyorum bu arada yağı yenı deiştirdim daha...
  5. relique

avrupa yakası burda!!!

Şimdi avrupa yakası burda dememin sebbi avrupa yakasında olup birbirine yakın arkadaşların birbirlerini bulabilmesini amaçladım. Yalnışmı düşündüm bilmiyorum ama tanışma bölümünde işler karısık diğer ilerden de katılım var...Böle bir topik daha kolay olur sanki...
  6. relique

ruhsat çıkarırken dikkat

motorumun ruhsatını cıkartırken trfik muamelecilerine gittim 170 ten kapı açtılar biraz gezdim 150 olurunu buldum sonra öğrendim ki kendin alırsan 30 tl ye patlıyor sakın kaptırmayın paranızı arkadaşlar 5 dk bi işi var evrakları veriyosun ıkı gün sonra ruhsat cıkmıs oluyor az daha...
  7. relique

bende buradayım hemde tam burda İST-GOP

selam bende yani üyeyim istanbul gaziosmanpaşadan acemiyim ve yeniyim herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
  8. relique

Acemiler ve acemilere YARDIM!!!

Öncelikle ben bir acemiyim :) lakin motorumu alanı henüz 1 hafta oldu şimdilik trafiğe çıkmıyorum boş yollarda ve gece tenha caddelerde kullanıyorum..etrafımda motor kullanan birisi yok kulaktan dolma bilgiler pek bir işe yaramıyor.. dönüşlerde ve yokuşta durup kalkmadaproblemler yaşıyorum...

Yeni mesajlar