avrupa yakası burda!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi avrupa yakası burda dememin sebbi avrupa yakasında olup birbirine yakın arkadaşların birbirlerini bulabilmesini amaçladım. Yalnışmı düşündüm bilmiyorum ama tanışma bölümünde işler karısık diğer ilerden de katılım var...Böle bir topik daha kolay olur sanki...

Son düzenleme:
arkaşlar yollarda görünce grup sürüşlerini aklım gidiyor....
dayanışma sohbet arkadaşlık ve yardımlaşma...
şimdi avrupa yakası burda dememin sebbi avrupa yakasında olup birbirine yakın arkadaşların birbirlerini bulabilmesini amaçladım. Yalnışmı düşündüm bilmiyorum ama tanışma bölümünde işler karısık diğer ilerden de katılım var...Böle bir topik daha kolay olur sanki...

canım kardeşim il gruplarının topiklerinde ve buluşmalarda bu tip durumlar dahada kolaylaştırılıyor...
buluşmaları takip etmeni öneririm...
istanbul ekibi bütün organizasyonlara zaten birlikte grup sürüşü ile gidiyor...

canım kardeşim il gruplarının topiklerinde ve buluşmalarda bu tip durumlar dahada kolaylaştırılıyor...
buluşmaları takip etmeni öneririm...
istanbul ekibi bütün organizasyonlara zaten birlikte grup sürüşü ile gidiyor...

onlarada baktım evet haklısın benım demek istediğim pek anlatamadım o epeyce bir genel benım demek istediğim bu yakadan insanlar kendileriyle aynı ilçe veya yakın ilçelerdeki insanlara yakın mesefelere ulaşa bilmeli demek istiyorum...
mesela sen başakşehir aynı yerden bir acemi arkadaş var o zaten istanbul ekibiyle bir yere gidemeyecek en azından sizler gibi yakınlardaki tecrübeli arkadaşlarra ulaşa bilirler danışa bilirler... illede böle bi diyalog olacak deil ama yakın cevredeki insanların birbirlerini tanımasıydı maksadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yakınımdakileri yanıyorum mesela cem abi (hell24) çok yakındır bize 10 dakka :)

Süper Moderatör (BBRR)
Mt il grupları dışında ilçe veya bölge olarak başlık açmak yasaktır. MT istanbul başlığından devam edebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar