ruhsat çıkarırken dikkat

motorumun ruhsatını cıkartırken trfik muamelecilerine gittim 170 ten kapı açtılar biraz gezdim 150 olurunu buldum sonra öğrendim ki kendin alırsan 30 tl ye patlıyor sakın kaptırmayın paranızı arkadaşlar 5 dk bi işi var evrakları veriyosun ıkı gün sonra ruhsat cıkmıs oluyor az daha tecrubesızlığıme gelıyodu verecek tım 150 yı 30tl ye halletım kalan paranın uzerınede ufak bişi ekledim montumu aldım aklınızda olsun :D

evt ordaki simsarlarla ilgili çok uyardılar beni, gerçekten de dikkatli olmak lazım.

bende gecen sene az kalsın düşüyodum ağlarına.allahtan tanıdık sigortacı vardı motorun sigortasını yaptırmaya gittiğimde beni uyardı yardımcı oldu kendim hallettim.

Peki o zaman evrak sunarken nelere dikkat etmek gerekiyor.İçinde neler olması gerekiyor.Liste halinde bilirsek düzenler trafige sunarız evrakları.Bir çok kişi simsarlara öpülmemiş olur.:cat:

Birde, 2 gün sonra çıkıyor ruhsat demişsiniz, o 2 gün ne yapıyoruz acaba? Eskisi bizde mi kalıyor?

Birde, 2 gün sonra çıkıyor ruhsat demişsiniz, o 2 gün ne yapıyoruz acaba? Eskisi bizde mi kalıyor?

size ruhsatın ve sigortanın fotokopisini çekip veriyorlar.aslında hiç bir hükmü yok polis yakalarsa uf olursunuz.motor garaja yani.2 gün olayı yerine göre degişiyor benim ruhsat cuma verdim perşembe alabildim ve polis hadi şanslısın dedi bende haklısın 7 günde aldım dedim.:salut:
ruhsat ve kendi adınıza yaptırdığınız sigorta poliçesi ve noter satış evrakları ile gidiyorsunuz orada bir muameleciden ek-1 formu doldurtturuyorsunuz yerine göre 10-15 tl veriyorsunuz.sonra trafiğe evrakları verirken bide 30 tl veriyorsunuz sonra gel al hesabı gidip alıyorsunuz.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar