Arama sonuçlarınız

1. GaCCaLL

Ducati Ducati Desert X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şu 1-2 gündür bu motoru araştırıyorum ve gördüğüm kadarı ile forumda da bir başlığı yok, Demekki açmak gerek.
  2. GaCCaLL

Acil Ankara Cebeci Kan Merkezine

Kirikkale Tip Fakultesi Hastanesinde yatan yakinim icin Aferez Trombosit gerekli gittiginizde bunu belirtmeniz gerekiyor ismi Ekrem Cerit Cebeci deki kizilay kan merkezinden trombosit verilebiliniyor. Yarin saat 11e kadar 3-4 unite trombosit gerekli. Kan merkezinin konumu; A. Ü. Serpil Akdağ...
  3. GaCCaLL

06 DP 4114

Motor Yine siteden ozgur235 nikli arkadaşımıza ait olan Kuba Marka STR250 model Kırmızı motosiklettir, Motosiklet 03.07.2013 tarihinden ANKARA/Yenimahalle-Urankent'en çalınmıştır, Dikkat çekebilecek özellikleri, Egzozda Yoshimura sticker, Gidon diğer kubalardaki gibi değil Parlak Kromdan...
  4. GaCCaLL

Suzuki DL1000 (KLV1000) Amortisör Keçe Değişimi

Evet Arkadaşlar, Uzun zamandır yapmam gereken lakin vakit bulupda sıra gelipde bir türlü yapamadığım Ön amortisör keçelerimin değişimini Resimli olarak anlatmaya çalıştım ufak tefek eksiklikler unuttuklarım yazmadıklarım illaki olacaktır yahut yanlış yapmış olduğum şeyler de vardır belki...
  5. GaCCaLL

Satılık BMW ve AFX kasklar

Benden satılık BMW System 6 AFX Bayan Kask site üzerinden ulaşanlara kolaylık sağlanacaktır.
  6. GaCCaLL

Nice senelere Lucas

Bugünlerde dogum gunlerine taktin galiba. Sevgili temsilcimizin dogum gunuymus. Kendisine saglikli, mutlu ve huzurlu nice seneler diliyorum İyi ki dogdun Baby Feys Lucas :queen:
  7. GaCCaLL

Ankara B rh - Kan İhtiyacı

Ankara Dr Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nde bir yakınım için B rh- kana ihtiyaç vardır Kendisi lösemi hastası 12 yaşında ufacık bir kız çocuğu :salut: İletişim için Fahretin BİTİK 0 543 337 95 45
  8. GaCCaLL

Ankarada AB rh+ Acil Kan ihtiyacı

Arkadaşlar Forumdaki Ertan (WTP) arkadaşımızın bir yakını için acil AB rh+ kana ihtiyaç vardır kendisi yazamadığından ben yazıyorum İletişim: Ertan:+90 541 528 54 58 Tekrardan geçmiş olsun dileklerimle..
  9. GaCCaLL

Sava invader MC30 Lastik ilk intiba

Yeni almış olduğum SAVA marka İNVADER model MC30 lastiğimizin fotoğrafları ve videoları buyrun Arkadaşlar... Bu konuda nasıl etiketleme yapılır bilmiyorum bakalım becerebilecekmiyiz Burdan Tolga savacıya atıfta bulunan sevgili KUVVETMACUNU ve bu lastikten almayı planlayan Lucas arkadaşımıza da...
  10. GaCCaLL

Gayri Resmi Yalova-Karamürsel Gezim Ve Köfte Ziyafeti....

Kendilerinin Affına sığınaraktan ÖNcelikle Raporumuzun Baş Kahramanlarını tanıtmak istiyorum izninizle... :) BadGakko Kobra İrfan Minik Mezit ve SniperLucy sabahın 6.30'unda kalkıp 8.30'daki Yalova vapuruna yetişmek için çıktım yola ve maceramız yenikapı iskelesinde başladı :)...
  11. GaCCaLL

Honda Honda NX 650 Dominator Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu motorun neden bir başlığı yok dedim ve uzun süredir forumda yazışmama rağmen hiç konu açmamıştım bu vesileyle ilk konumu bu motorun kullanıcıları için açmakla yükümlü hissettim forumu aradım taradım bulamadım eğer ki bir başlık var ise affola Teknik veriler General information...

Yeni mesajlar