Konu bir yıl önce açılmış ama bunla alakalı bir paragraf yazabilirim. Ducati bu motoru/modeli neden yapmış ben anlayamadım. Haziran 2025 te Ducati Zorlu Motor Antalyada motorumun bakımını yaptırdığımda bu motorlardan 3 tane gördüm orda ve hepsi arıza nedeni ile gelmişti ve bu motorlar nerdeyse sıfır km. Sahipleri haliyle üretim amacına uygun olarak arazide kullanmışlar ve çeşitli arızalar ile farklı günlerde motorlarını servise getirmiş. Şimdi arızaları nedir ne değildir gerçekten hatırlamıyorum ama serviste konuştuğumda dayanıklılık anlamında pek de iyi olmadığını konuşmuştuk.Yüksek ihtimalle 890 cc lik blok bu modelede gelir diye düşünüyorum, radyocu bu işi zaten çok güzel biliyor pekte sorgulamaya gerek yok .). Forumda şu an aktif kadrodan Ducati kullanan yok ve bu yüzden konuda yok, bir benim ilgimi çekiyor oda forumdaki ahali gibi ev geçindirme derdimin olmaması
.
700-900cc uzun yol yapabilen arazi motorları artık daha popüler ve bence de mükemmele en yakın tarz bunlar enduro konusunda da en azından yarış için amortisörleri sınıfının en iyisi olduğu söyleniyor multistradaya göre de çalışma aralığı daha fazla aralarında da zaten 20-30kg fark var bunların dışında geçen sene baya uyguna satılıyorlardıKonu bir yıl önce açılmış ama bunla alakalı bir paragraf yazabilirim. Ducati bu motoru/modeli neden yapmış ben anlayamadım. Haziran 2025 te Ducati Zorlu Motor Antalyada motorumun bakımını yaptırdığımda bu motorlardan 3 tane gördüm orda ve hepsi arıza nedeni ile gelmişti ve bu motorlar nerdeyse sıfır km. Sahipleri haliyle üretim amacına uygun olarak arazide kullanmışlar ve çeşitli arızalar ile farklı günlerde motorlarını servise getirmiş. Şimdi arızaları nedir ne değildir gerçekten hatırlamıyorum ama serviste konuştuğumda dayanıklılık anlamında pek de iyi olmadığını konuşmuştuk.
Ducatiyi araziye sokacaksan Enduro modelini sokacaksın, hayvan gibi güçlü ve sağlam.
Yeni V2 lerde quickshifter ile alakalı bir problem var, oda ilk güncelleme ile düzelir (yüksek ihtimalle düzeltmişlerdir) fakat ülkedeki bütün servislerin kalitesi ortada.Konu bir yıl önce açılmış ama bunla alakalı bir paragraf yazabilirim. Ducati bu motoru/modeli neden yapmış ben anlayamadım. Haziran 2025 te Ducati Zorlu Motor Antalyada motorumun bakımını yaptırdığımda bu motorlardan 3 tane gördüm orda ve hepsi arıza nedeni ile gelmişti ve bu motorlar nerdeyse sıfır km. Sahipleri haliyle üretim amacına uygun olarak arazide kullanmışlar ve çeşitli arızalar ile farklı günlerde motorlarını servise getirmiş. Şimdi arızaları nedir ne değildir gerçekten hatırlamıyorum ama serviste konuştuğumda dayanıklılık anlamında pek de iyi olmadığını konuşmuştuk.
Ducatiyi araziye sokacaksan Enduro modelini sokacaksın, hayvan gibi güçlü ve sağlam.